ARCA MOSAICO

Bacaul De Mijloc, Arad

Firme

Contacte - ARCA MOSAICO

Telefon fix: 0371092688

Telefon mobil: 0735164170

Fax: 0257338581

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ARCA MOSAICO

S.C. ARCA MOSAICO S.R.L. importa , prelucreaza si comercializeaza : Marmura , Granit , Travertin , Onix , Calcar si Piatra Naturala din diferite tari.
Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul prelucrarii rocilor , societatea va ofera o gama diversificata de materiale si asigura orice tip de prelucrare pentru a putea satisface cele mai ambitioase si provocatoare proiecte .
Societata propune de asemenea , o alternativa eleganta si de durata a amenajarilor spatiilor deschise prin produsele din piatra naturala pentru sistemul de pavaje din PORFIR : piatra cubica , dale de diferite tipuri , inchideri , borduri .
Prin departamentul solomarmi S.C. ARCA MOSAICO S.R.L. de asemenea concepe , produc si executa mozaicuri artistice din piatra , marmura , granit si sticla pentru decoratii interioare si exterioare . Produsele din mozaic sunt livrate pe suport rigid sau fexibil , rostuite integral sau partial pentru a putea fi montate pe orice suprafata dorita cu usurinta .
Solicitati catalogul ARCA MOSAICO la adresa de e-mail: arcamosaico@gmail.com.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate