SC KRISTAL CREDIT SRL

Bucuresti

STR.ION PILLAT NR.2 BL.G1 SC.1 ET.4 AP.16

Firme

Contacte - SC KRISTAL CREDIT SRL

Telefon fix: 0213260156

Telefon mobil: 0766294333

Fax: 0213260156

Contact: Jereb Mihai Florin

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC KRISTAL CREDIT SRL

Suntem o societate formata din profesionisti in domeniul creditelor pentru persoane fizice si creditelor pentru persoane juridice, precum si in domeniul asigurarilor.
Speram sa va ajutam in obtinerea informatiilor potrivite in domeniul creditelor si asigurarilor pentru nevoile si necesitatile dumneavoastra. In cazul in care aveti nelamuriri, unul dintre consilierii nostrii va va sta la dispozitie oricand si oriunde.
Contactati-ne cu incredere si vom fi alaturi de dumneavoastra.

”Creat la cererea Ta”, Kristal Credit – broker credite si asigurari te ajuta sa iti indeplinesti orice dorinta. Intr-un mod rapid si eficient, consilierii nostri de credite si asigurari iti stau la dispozitie oricand si oriunde.
Te ajutam sa iei cea mai buna decizie atat pentru tine, cat si familia ta, prin produsele noastre de credite si asigurari.
Pe langa toate aceste facilitati, Kristal Credit iti ofera toate aceste avantaje in mod GRATUIT si FARA COSTURI ASCUNSE!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate