NAPOCA HOME BUILDERS

Cluj-Napoca, Cluj

Calea Floresti

Firme

Contacte - NAPOCA HOME BUILDERS

Telefon fix: 0730566170

Telefon mobil: 0743394084

Fax: 0364819252

Contact: Dan Ginsca

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NAPOCA HOME BUILDERS

Societatea NAPOCA HOME BUILDERS SRL din Cluj-Napoca are statut de persoana juridica cu capital integral privat si isi desfasoara activitatea in domeniul amenajarilor si finisajelor interioare si exterioare la locuinte permanente si de vacanta, birouri si spatii comerciale.

Serviciile companiei noastre se adreseaza atat dezvoltatorilor de proiecte imobiliare cat si persoanelor fizice care doresc sa-si finiseze locuinta nou achizitionata sau sa reamenajeze si finiseze vechea locuinta.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale precum si de a creste satisfactia clientului.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie cel asteptat de dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie echipe temeinic pregatite, instruite si specializate in domeniul in care profeseaza.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter