SC PROMOEXPERT SRL

Timisoara, Timis

Calea Mosnitei 8

Firme

Contacte - SC PROMOEXPERT SRL

Telefon fix: 0788008022

Telefon mobil: 0758033355

Contact: Cornea Marius

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC PROMOEXPERT SRL

Suntem o companie 100% romaneasca,infiintata in 2002,cladita cu mult drag si inspiratie pentru a va oferi cele mai bune produse din piatra naturala existente in Romania.
Afacerea noastra este una de familie,deci la noi e obligatoriu sa va simtiti ca acasa!
Orice problema aveti,se rezolva!Pentru ca putem!
Convingerea noastră este că piatra naturală va deveni unul din materialele cel mai des folosite în construcții diverse, anii de experiență în domeniu arătându-ne că oamenii nu își doresc neapărat prețuri foarte scăzute,ci mai degrabă calitate. Ne străduim să vi le oferim pe amândouă : calitate și prețuri mici, fără costuri ascunse.
La noi găsiți o gamă completă de produse din marmură, travertin, granit, calcar, gresie naturală, piatră poligonală, rustică, piatră fasonată, scapitata, piatră cubică cât și accesorii din piatră, adeziv, chit de rosturi etc.
De asemenea, divizia noastră pentru amenajări grădini și spații verzi vă oferă foarte multe tipuri de pietre decorative, fântâni din piatră, cismele, bolovani pentru iazuri și multe altele.
a ALEGE CALITATEA, ALEGE PIATRĂ TIMIȘOARA! a

Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate