SC ROVITEX TRADE SRL

Bucuresti

BD. Timisoara 92, Sector 6

Firme

Contacte - SC ROVITEX TRADE SRL

Telefon fix: 0214441955

Telefon mobil: 0729828238

Contact: Oglavie Daniel

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ROVITEX TRADE SRL

Rovitex este cel mai important comerciant de perdele din Ungaria si unul dintre cei mai puternici participanti pe piata din Centrul si Estul Europei. Inceputurile firmei dateaza inca din 1994, cand domnul director Norbert Romeisz a importat o gama redusa de produse de textile pentru casa, din Germania si le-a vandut micilor magazine in Ungaria.
Acestea fiind doar informatii anticipate despre firma, am dori sa va supunem atentiei asupra faptului ca noi livram produse de decoratiuni pentru casa in toate lanturile internationale FMCG si DIY: OBI, BAUMAX, KIKA, CORA, BAUHAUS, BRICOSTORE si bineinteles in magazinele specifice tarii respective.
In afara de aceste articole noi punem la dipozitia partenerilor nostri un program intreg. Dispunand de know-how si impartind experienta anilor precedenti cu societatea Dvs. puteti obtine un suport pas cu pas (de la marketing pana la amenejarea interioara), ce nu veti intalni la acest inalt nivel la nici un alt furnizor de marfuri.
Si aceasta pentru ca, pentru noi insemnati mai mult decat client sau cumparator, cu Dvs, ca partener, dorim atingerea scopurilor de vanzari si obtinerea cresterii ambelor parti.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate