PROFESSIONAL CLEAN SERVICE

Tg-Jiu, Gorj

BD. ECATERINA TEODOROIU, NR.61, TG-JIU

Contacte - PROFESSIONAL CLEAN SERVICE

Telefon fix: 0353808072

Telefon mobil: 0729080060

Contact: Cristian Stanisel

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PROFESSIONAL CLEAN SERVICE

SUNTEM o societate care ofera servicii de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate.
Clientii nostri pot avea incredere totala in noi, strategia nostra fiind dezvoltarea de parteneriate pe termen lung care ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider pe segmentul nostru de piata.
Promovam calitate 100% pentru serviciile de curatenie pe care le oferim. Firma noastra garanteaza confidentialitatea si securitatea datelor clientilor nostri.
Detergentii si solutiile ecologice biodegradabile, de curatare si tratare a suprafetelor, consumabile, echipamentele de lucru, unelte si masini profesionale, toate din import de la firme cu traditie in domeniu ne confera dreptul de a oferii cele mai bune servicii pe piata, fapt ce ne dataseaza clar de posibili concurenti.
PCS te invita sa alegi dintr-o gama variata de servicii pentru institutii sau locuinte:curatenie generala, de intretinere, dupa constructor, dupa orice tip de eveniment etc.
Casa sau firma dumneavoastra este una dintre investitiile cele mai importante. Pastrati-o intr-o forma buna apeland la serviciile oferite de echipa PCS!
TEL. 0353 808072; 0751565240; 0729 080060.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter