GEROMPIS SRL

Targu Mures, Mures

Brasovului 6/22

Firme

Contacte - GEROMPIS SRL

Telefon fix: 0265269266

Telefon mobil: 0740146379

Fax: 0265269266

Contact: Kádár Albert

Principalul domeniu de activitate a firmei este exportul de piese, componente auxiliare si de schimb pentru sisteme automate de deschidere, motoare de deschidere a geamurilor prin comanda electrica.
Ce va trebuie pentru o usurare a deschiderii geamurilor la locuri greu accesibile: geamuri automate - ferestre automate, cu alte cuvinte automatizari ferestre. V-ati gandit vreodata cum ar fi sa aveti fereastra cu telecomanda ?
Acest lucru este posibil, accesand un sistem de automatizare a geamurilor.
Oferim solutii pentru situatii speciale. Domenii de aplicabilitate: locurile greu accesibile, cupole, hale de productie, geamuri situate la inaltime.
Un alt domeniu: piscine acoperite unde este necesara aerisirea. Produsele noastre sunt utilizate si la aerisirea gradinilor de iarna, fiind cunoscut faptul ca plantele necesita o clima prescrisa.
Deasemenea aceste sisteme se utilizeaza si in biserici unde geamurile sunt situate la inaltime.
Un set de fereastra automatizata, fereastra automata sau geam automat va este de folos in toate situatiile in care aveti nevoie de aerisire si fereastra este la un loc greu accesibi.
Cu ajutorul sistemului de deschidere a geamurilor cu telecomanda va simplificati treaba, mai ales cand aveti mai multe geamuri sau ferestre, economisand timp prin deschiderea geamurilor prin comanda electrica.
Cu ferestre automatizate nu sunteti expusi unor riscuri precum caderea de la inaltime.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate