PIATRAONLINE | ROCK STAR CONSTRUCT

Bucuresti

Aleea Teisani nr.137A, sector 1

Firme

Contacte - PIATRAONLINE | ROCK STAR CONSTRUCT

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Fax: 0318166956

Web: www.piatraonline.ro/

Contact: Departament Vanzari

PIATRAONLINE este o afacere de familie ce a inceput in anul 2007. Datorita produselor de calitate, a fiabilitatii si a serviciilor personalizate, compania a ajuns astazi unul dintre cei mai mari importatori de piatra naturala din Romania si cel mai mare magazin online de profil.
Business-ul are o gama de peste 1.500 de produse in care regasim marmura, travertin, ardezie, granit, revolutionara ardezie flexibila SKIN si multe alte materiale. Piatra naturala importata din cariere din intreaga lume, din China si India, pana in indepartata Brazilie.
Echipa noastra este incantata de ceea ce face si in mod constant face eforturi pentru a progresa spre excelenta si pentru a oferi clientilor servicii de consiliere dedicate. Experienta ne-a invatat ca oamenii nu-si doresc doar cele mai bune produse la cele mai bune preturi, isi doresc servicii complete, personalizate pentru nevoile fiecaruia, astfel incat fiecare vis sa devina realitate.
Cu peste 40.000 proiecte finalizate, PIATRAONLINE pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiunea ceruta, produse custom-made la solicitarea exclusiva a clientului si multe altele.
Niciun proiect nu este prea mic sau prea mare pentru echipa noastra, motiv pentru care ne identificam ca un adevarat ”Generator de inspiratie”.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter