OMISEEA INVEST

Sibiu

Firme

Contacte - OMISEEA INVEST

Telefon fix: 0369301875

Telefon mobil: 0743236563

Fax: 0369301875

Cine este partenerul nostru MIKIT Franta?
ANTREPRENOR IMOBILIAR NR. 1 in constructia de case individuale traditionale/clasice (caramida) in Franta cu o experienta de peste 20 ani in acest domeniu de activitate.
A dezvoltat in piata de origine (Franta) o retea de peste 130 de parteneri care comercializeaza acest produs in regim de franciza si care construiesc peste 2.500 de case individuale anual intr-o economie de piata adevarata.
Din 2004 a inceput implementarea si dezvoltarea acestui produs in piete precum USA, Elvetia, Liechtenstein, Spania, Maroc, Anglia si Romania (prima piata din Estul Europei).

Cine suntem noi?
Omiseea Investeste o societate comerciala al carei obiect de activitate il constituie DEZVOLTAREA DE PROIECTE IMOBILIARE - constructia de case individuale /ansambluri rezidentiale si multihabitat (4-6 apartamente in rezidenta) in sistem traditional/clasic (caramida) in regim de ANTREPRENORIAT IMOBILIAR.

Dorind sa devina unul din actorii importanti ai pietei romanesti in domeniul constructiilor de case individuale si multihabitat (4-6 apartamente in rezidenta), Omiseea Invest a devenit PARTENER al unui concept LEADER pe piata lui de origine (FRANTA) si cu potential important de a deveni LEADER si pe Piata Romaneasca. Este vorba de un concept unic caruia in piata de origine i-au trebuit 20 de ani pentru a se metamorfoza intr-un succes de piata.

Ce vrem sa facem?
Sa devenim unul din leaderii pietei romanesti de constructii de case individuale si multihabitat (4-6 apartamente in rezidenta) (prin sistemul de antreprenoriat descris mai sus) prin crearea unei retele de parteneri de franciza (peste 50 de astfel de societati comerciale) care vor implementa si dezvolta acest CONCEPT UNIC LA NIVEL REGIONAL

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate