SC SPACE HARMONY SRL

Iasi

Firme

Contacte - SC SPACE HARMONY SRL

Telefon fix: 0332425346

Telefon mobil: 0722193180

Fax: 0335425347

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC SPACE HARMONY SRL

SPACE HARMONY este un concept nou in Romania! Este showroom-ul care rescrie dictionarul amenajarilor interioare. Aici vei intelege de ce sufletul tau prefera sa se aseze pe o anumita canapea, sa zambeasca in fata unei anumite oglinzi si de ce simte nevoia atingerii unei anumite texturi!

Sa amenajezi un spatiu e un intreg proces filosofic. E un ansamblu cognitiv de la care pleaca totul. Toate trebuie gandite, legate intre ele si armonizate. Cam asa se rezuma, minimal, desigur...normalitatea! SPH nu ofera un simplu produs, iti ofera secretele si valentele spirituale asociate unui element din casa ta. Cand iti amenajezi spatiul, in care petreci o buna parte din timp, trebuie sa cunosti atat confortul cat si senzatiile pe care ti le ofera acestea in decursul timpului.

SPH inseamna mobila italiana pentru orice tip de spatiu habitat: living-uri, dormitorare, locuri de luat masa, dressing-uri, camere pentru copii si adolescenti, biblioteci, bucatarii, birouri, terasa, bar, hotel etc.
Vei intalni solutii pentru fiecare stil (clasic, modern, minimalist etc) sau combinatia perfecta pentru tine. Un spatiu va fi pus in evidenta prin cateva elemente bine alese: culori, texturi, forme sau accesorii – unele reflectand lumina, altele absorbind-o. Tu doar trebuie sa ajungi la SPH si sa ne spui ca ai un spatiu ce trebuie amenajat.De restul ne ocupam noi. Iti vom face un proiect de amenajare si iti vom oferi cateva solutii – totul in functie de personalitatea ta, de viziunile tale estetice si de...sufletul tau!

Raportul pret-calitate este extraordinar si, in plus, te poti baza pe SPH si la capitolul “consiliere in alegerea accesoriilor”.

La SPH vei intalni o eleganta simpla, care iti vorbeste prin culori vii, texturi moderne si forme noi. Rafinamentul si distinctia SPH pot satisface cele mai exigente gusturi. Chiar si pe cele ale celor mai impresionante suflete!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate