Amenajarea unei garsoniere de lux

in Decoratiuni

Material oferit de Interior Store, singura companie ce pune la dispozitia clientilor sai gama completa de servicii si produse pentru o locuinta perfecta.
 
Garsoniera prezentata este situata in una dintre zonele de lux ale Bucurestiului, intr-un imobil nou construit in apropierea parcului Herastrau. O garsoniera ce se bucura de un spatiu interior foarte generos ... al carui design interior pastreaza eleganta si simplitatea beneficiarului acesteia.

 

 

Designul propus pentru aceasta locuinta este unul minimalist, bazat in mare parte pe piese de mobilier in linii drepte si pe finisaje lacuite lucios in nuante de crem.

 

Accesul in locuinta se face printr-un hol delimitat partial de bucatarie printr-un perete ce inchide mobilierul de bucatarie. Pentru marirea optica a spatiului in hol a fost amplasata o oglinda de mari dimensiuni pozitionata deasupra unui mobilier minimalist pentru hol.

 

Amenajarea unei garsoniere de lux

 

Pentru delimitarea celor doua zone - bucatarie - living a fost realizat un bar ce deserveste si ca birou pentru acasa - "imbracat" intr-un tapet textil cu aspect natural. Cele doua scaune Dora realizate din polietilena lacuita lucios sunt punctele de atractie ale zonei de bar.

 

Amenajarea unei garsoniere de lux - living

 

Zona de living pastreaza liniile minimaliste, "adapostind" doar o canapea si un pouf tapisate cu material textil in nuante de crem, si un mobilier lacuit lucios, cu usi si spatii deschise pentru depozitare.

 

Amenajarea unei garsoniere de lux - dormitorul

 

Zona de noapte a fost delimitata partial de living si bucatarie prin inchiderea acesteia cu pereti din gips carton. O serie de polite suspendate si un dressing generos, pe colt, mascheaza intrarea in zona unde se gaseste patul Butterfly, un pat foarte elegant, tapisat integral cu piele.

 

Pentru o delimitare cat mai categorica a zonelor locuintei, s-a optat si pentru un joc de inaltimi asigurat de platforma pe care se gaseste amplasat patul.

 

Baia, desi nu foarte generoasa, asigura tot confortul necesar. Peretii au fost placati, doar partial, cu mozaic de culoare verde, mobilierul de baie fiind in nunate de alb lucios. Sanitarele din ceramica alba completeaza perfect baia locuintei.

 

Detalii proiect: Suprafata construita: 60 mp
Suprafata utila: 48 mp
Zona: Nordului - Bucuresti
Compartimentare: Living cu bucatarie deschisa, zona dormitor deschis si baie
Culori: Nuante de crem si maro - cu finisaje lacuite lucios si natur (nuc).

 

Produse utilizate:
- Mobilier bucatarie colectia Murano - cu fronturi din sticla crem. Pret: 6,200.00 euro + TVA (inclusiv electrocasnice WHIRLPOOL).
- Tapet Hessian
- Scaune Dora – Zonatta – 1,060.00 euro/ buc – finisaje lacuite. (Mat – 498.00 euro + TVA)
- Canapea Forum – 2490 x 920 x 620 mm – 2,173.00 euro + TVA
- Mobilier living ALL si polite suspendate – Colectia ALL – 2,327.00 euro + TVA
- Dressing Geo – lacuit lucios – 2,250.00 euro + TVA
- Pat Butterfly - tapisat cu piele
- Mozaic Domino – verde: 42.30 euro/mp + TVA
- Mobilier baie Momento – 3,330.00 euro + TVA
- Sanitare Duravit
Amenajarea unei garsoniere de lux - produse

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!