Luna aceasta are loc evenimentul imobiliar al toamnei

in Targuri si expozitii

La finalul acestei luni incepe in inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei si doar 7 spatii mai sunt disponibile. Editia cu numarul 26 a Targului National Imobiliar TNI are loc in perioada 29 septembrie - 1 octombrie la Palatul Parlamentului - Sala Unirea.

Targul National Imobiliar septembrie 2017

"In urma cu 12 ani ne-am luat angajamentul de a sustine si promova piata imobiliara din Romania, reunind intr-un singur loc, de doua ori pe an, principalele companii din acest segment si publicul direct interesat de cumpararea de locuinte. Dupa organizarea cu succes a 25 de editii ale Targului National Imobiliar TNI ne bucuram ca evenimentul creat de echipa BDOBC a reusit sa stimuleze piata de real estate si sa creeze traditie in imobiliare. Locatia de lux, planificarea minutioasa si campaniile publicitare pe canale media de impact atat din mediul online cat si offline sunt punctele forte ale TNI prin care companiile ce au ales Targul National Imobiliar ca mijloc de promovare si crestere a vanzarilor obtin beneficiile dorite si revin editie dupa editie.

Desi au mai ramas patru saptamani pana la expozitia de toamna, acum mai sunt disponibile doar 7 standuri din totalul de 107 si pentru ca seriozitatea, predictibilitatea si imaginea conteaza enorm pentru activitatea imobiliara, lansam cu mult timp in avans editiile TNI pentru anul viitor. Acestea vor avea loc in aceeasi locatie de exceptie: Palatul Parlamentului - Sala Unirea in perioadele 18-20 mai si respectiv 28-30 septembrie 2018." declara Adrian BERCEA- General Manager BDOBC Business Center.

Alege si TU sa fii promovat de profesionisti, sa intri in contact direct cu clienti targetati si sa realizezi parteneriate de lunga durata in cadrul Targului National Imobiliar TNI!

Contacteaza echipa organizatorica pentru a-ti alege standul!

Evenimentele marca TNI reprezinta cadrul special creat in care companiile isi pot indeplini minim 7 obiective de business:

  • Brand awareness;
  • Cresterea vanzarilor;
  • Studierea competitiei;
  • Dezvoltarea de parteneriate;
  • Promovarea pe canalele media de impact;
  • Demonstrarea performantelor si lansarea de produse si servicii noi intr-un cadru dedicat;
  • Discutii cu jurnalisti ce deja si-au anuntat prezenta in cadrul manifestarii.

Te invitam sa participi la Targul National Imobiliar TNI, evenimentul de referinta al pietei imobiliare din Romania!

Parteneri: Imobiliare.ro; Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO); Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR); Asociatia Romana a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC), Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR).

Mediatizare: Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business 24; ?tirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, Wizmo.ro etc.

Te invitam sa vizionezi:

Prezentarea video a locatiei: CLICK AICI!

Targul National Imobiliar in imagini: CLICK AICI!

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!