Primii speakeri la ArchiTECHture Conference&Expo 2017

in Targuri si expozitii

De la orasele inteligente la geometria satului este tematica abordata in luna noiembrie la Cluj-Napoca in cadrul evenimentului ArchiTECHture Conference&Expo, unde se intalnesc peste 300 de arhitecti si specialisti din domeniile conexe, alaturi de speakeri precum Caroline Fernolend (Director Executiv, Fundatia Mihai Eminescu), Dr. Conf. Univ. Serban Tiganas (Presedinte Dico&Tiganas), Daniel Popa (Country Manager, Reynaers) sau Gheorghe Damian (primar al comunei Ciugud).

De la sat la oras si inapoi

In 17 noiembrie la Centrul de Interes din Cluj-Napoca, evenimentul ArchTECHture Conference&Expo aduce cei mai buni speakeri nationali si internationali intr-un format de eveniment diferit si adaptat tematicii si nevoii participatilor, arhitectilor, primarilor si specialistilor din domeniu.

De la orasele inteligente la geometria satului aduce in prim plan paralela dintre arhitectura traditionala si cea moderna, iar tematica va fi dezbatuta in 3 sali de conferinta: Orasele inteligente, Geometria satului si Conversii/Restaurari.

Geometria satului si expertii din domeniu

Caroline Fernolend este director executiv al Fundatiei Mihai Eminescu Trust. Aceasta a implementat peste 1200 de proiecte de revitalizare a patrimoniului cultural si dezvoltare comunitara in Transilvania si Maramures, avand, dupa 17 ani de activitate, o bogata experienta si intelegere pentru valoarea arhitecturii si a peisajului cultural ca element de dezvoltare socio-economica a unei comunitati.

Caroline Fernolend

Caroline Fernolend

In cadrul salii Geometria satului, Caroline Fernolend va dezbate impreuna cu Dorin Boila, BIA si Gheorghe Damian, primar al comunei Ciugud, problemele pe care le au satele, ce inseamna restaurarea corecta a caselor si cum pot acestia, impreuna, sa colaboreze pentru buna conservare a cladirilor din patrimoniul cultural romanesc.

Arhitectura moderna integrata

Dr. Conf. Univ. Serban Tiganas, arhitect, formator si activist pentru arhitectura este cunoscut in Romania prin proiectele biroului Dico si Tiganas, echipa care se apropie de 20 de ani de activitate si care si-a consolidat portofoliul de lucrari realizate, publicate si premiate.

Serban Tiganas

Serban Tiganas

Serban Tiganas este fondator al firmei Planwerk, fiind prezent in ultimul deceniu in conducerea si orientarea organizatiilor profesionale ale arhitectilor din Romania, Europa si din lume ca presedinte al OAR - Ordinul Arhitectilor din Romania si membru in consiliile de conducere ale ACE - Architects Council of Europe si UIA - Union Internationale des Architectes.

Impreuna cu Daniel Popa, Country Manager Reynaers, vor dezbate in sala Orasele Inteligente, directia spre care se construieste in prezent si integrarea arhitecturii moderne cu cea traditionala. Cu o experienta de peste 15 ani in business si vanzari, Daniel s-a dedicat in ultimii 10 ani in cresterea si dezvoltarea companiei Reynaers Aluminium in Romania prin antrenarea tuturor partilor implicate in industria constructiilor.

Daniel Popa

Daniel Popa

Impreuna cu echipa sa, isi propun sa duca Reynaers Aluminiun mai departe prin aliniera echipei la valorile companiei, cu mult entuziasm pentru un mediu mai bun.

Spatiul ideal pentru artisti si arhitecti

La fel ca in fiecare an, organizatorii Libero Events, pun accent pe inovatie prin alegerea unui nou spatiu, Centrul de Interes din Cluj-Napoca, locul care imbina utilitatea industriala cu spiritul artistic. Evenimentul ArchiTECHture Conference&Expo se afla la cea de-a V-a editie si contribuie alaturi de alte evenimente, an de an la educarea si dezvoltarea industriei de arhitectura din Romania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca in 17 noiembrie, iar inregistrarile au loc pe site-ul oficial: www.architectureconf.ro

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitatea lor si care sustin acest eveniment sunt:

Partener Gold Orasele Inteligente: Alukonigstahl

Parteneri: Rigips Saint-Gobain, White Design, Kanuf Insulation, Desjoyaux Piscine, Reynaers, Antares, Euro GSM

Masina Oficiala: AutoWorld

ArchiTECHture Conference & Expo 2017

Sursa: architectureconf.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!