Usi de garaj Gunther Tore: siguranta, calitate si design (P)

in Recomandari

Gunther Tore este o firma germana cu o experienta de peste 40 de ani pe piata vest europeana de productie de usi de garaj si usi industriale sectionale. Compania s-a impus pe piata prin standardele calitative inalte, prin eficienta si caracterul inovativ al produselor, precum si prin durata de exploatare si dimensiunile acestora.

 

 

Usi de garaj Gunther Tore

 

In 1972 compania Gunther Tore intra in cartea recordurilor pentru cea mai mare usa de garaj fabricata vreodata (700 mē). Gunther Tore si-a construit o traditie prin orientarea catre necesitatile clientului, durabilitatea, siguranta produselor si preturile avantajoase, care au facut ca firma sa devina lider pe piata.

 

Usi de garaj Gunther Tore: siguranta, calitate si design intr-un singur produs

 

Gunther Tore Romania pune la dispozitia clientilor usi de garaj pentru toate gusturile si buzunarele. Pe langa tehnica desavarsita, Gunther iti ofera asistenta profesionala la montaj si livrare rapida. Inainte de achizitionarea unui produs din catalogul de usi de garaj Gunther Tore trebuie sa stii ca: panourile Gunther sunt printre cele mai durabile si rezistente panouri de usa sectionala de pe piata, iar interiorul acestora este umplut cu spuma poliuretanica fara freon. Fiecare panou este dotat cu garnituri din polimer EPDM. Avantajul acestora este ca isi pastreaza proprietatile, inclusiv la temperaturi foarte joase.

 

In comparatie cu alte usi de garaj, cele de la Gunther Tore au o viteza de deschidere impresionanta si, in acelasi timp, sunt silentioase: 23,5cm/sec, de doua ori viteza standard.

 

Operatiunea de fabricare a elementelor care intra in componenta unei usi de garaj Gunther Tore este atent supravegheata de catre companie, iar acest lucru garanteaza functionarea produselor pe termen lung: arcurile de torsiune (modelul 45C) sau de intindere (modelul 45S) au o perioada de viata de aproximativ 17 ani; feroneria solida din otel zincat (modelul 45S) sau INOX (modelul 45C) este conceputa astfel incat sa reziste la diferite medii, umede sau saline.

 

Usile de garaj Gunther Tore sunt prevazute cu un sistem de oprire si redeschidere in cazul intalnirii unui obstacol. Asadar, ofera protectie deplina, in conditii de siguranta, impotriva posibilelor incidente neplacute, cum ar fi: prinderea degetelor, cursa necontrolata a foii de usa sau caderea acesteia la ruperea arcurilor.

 

Usa garaj Gunther Tore

 

De multe ori garajul este o incapere impersonala care nu atrage foarte multa atentie si nu necesita prea mari investitii, dar acesta este important pentru aspectul de ansamblu al casei tale. Ar trebui sa fie o incapere la fel de ingrijita ca oricare alta. Usile de garaj Gunther vin in ajutorul tau. Tehnica desavarsita a acestora este completata de numeroase tipuri de design. Oricat de selectiv ai fi, macar unul dintre modelele puse la dispozitia ta iti va fi pe plac. Indiferent de arhitectura casei tale, de gusturi si preferinte, exista cu siguranta o usa de garaj Gunther care sa iti reflecte personalitatea, bunul gust si sa intregeasca armonios arhitectura si stilul locuintei tale.

 

Achizitionarea unei usi de garaj Gunther Tore nu va fi niciodata conditionata de forma spatiului in care iti doresti sa o amplasezi. O usa sectionala marca Gunther se va potrivi intotdeauna, fiind dotata cu un sistem de montare pe partea interioara. Pentru garaje cu goluri dreptunghiulare fara spaleti si buiandrug, producatorul german va sta la dispozitie cu un kit de montaj "in gol".

 

Usi de garaj seria 45

 

Compania Gunther Tore a fost dintotdeauna interesata de inovatie, a incercat sa aduca noi tehnologii in domeniu, dar, cel mai important, a reusit sa identifice nevoile schimbatoare ale clientilor sai pe o piata caracterizata de o dinamica ametitoare. Gunther stie ca usa de garaj ocupa intre 5 si 13 mp din fatada unei case, ca trebuie sa se deschida de cel putin doua ori in fiecare zi si ca fiabilitatea trebuie sa fie marita; ca este nevoie ca usa de garaj sa izoleze termic, sa se inchida etans, sa functioneze pentru o perioada cat mai lunga de timp si sa permita o utilizare simpla si sigura pentru intreaga familie. Asadar, compania a lansat gama de usi de garaj seria 45 care sa intruneasca toate nevoilor clientilor sai.

 

Usi de garaj Gunther Tore seria 45

 

Unicitatea aceste usi este conferita de grosimea de 45 de mm, care nu se mai gaseste la alt producator. Compania pune la dispozitie 2 modele.

 

Primul model, usa de garaj 45 S, este cel standard, dotat cu arcuri de intindere (25.000 de cicluri care garanteaza aproximativ 35 de ani de utilizare in regim casnic), feronerie zincata si care poate avea dimensiunea maxima de 3000 mm lungime si 3000 de mm inaltime.

 

Al doilea model este cel pentru cerinte speciale, 45 C, care este dotat cu arcuri de torsiune (25.000 de cicluri) si feronerie de inox, iar dimensiunea maxima a unei astfel de usi este de 6000 mm lungime si 3000 mm inaltime. Usile de garaj seria 45 sunt ideale atat pentru locuinta personala, cat si pentru complexuri rexidentiale sau garaje comune cu trafic mediu sau redus. Seria 45 aduce nou, printre altele: feroneria zincata sau din inox, siguranta maxima, gama variata de modele de panouri si culori, 3 decoruri de lemn si etansarea cu schedare dubla.

 

Stii ca ai facut alegerea potrivita pentru casa, garaj sau parcare, atunci cand optezi pentru un produs din gama de usi de garaj Gunther Tore, special conceput pentru gusturile si nevoile tale.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!