Decoreaza cu dragoste! Happy Valentine's 2013!

in Decoratiuni

Fiecare inceput de an inseamna proiecte noi, planuri, vise de implinit. Si toate acestea se pot realiza. Trebuie doar putina imaginatie, oameni de valoare in jur, prieteni de incredere si multa dragoste, care ne inalta, ne da aripi.

 

 

Asa cum v-ati obisnuit deja, la capitolul dragoste Happy-Hippo DECO este mereu prezent. Atat in decoratiuni, cat si in viata voastra de zi cu zi.

 

Stickere decorative Valentine's Day

 

Acum ca se apropie Valentine's Day incepem cu totii sa ne gandim la prietenii, prietenele noastre dragi, carora vrem sa le facem o mica atentie, un cadou-surpriza cu care sa le aducem zambetul pe buze.

 

Stickerele decorative wall-art pot fi intotdeauna o varianta la indemana: preturi accesibile tuturor, gama variata de modele, un moment placut oferit celui care il primeste fiindca aplicarea stickerelor este o activitate care creeaza buna dispozitie.

 

Stickere decorative Valentine's Day

 

Alaturi de stickerele decorative wall-art, Happy-Hippo DECO v-a pregatit in mod special pentru aceasta ocazie, litere decorative 3D – LOVE in 2 variante deosebite, pe care le puteti vopsi chiar voi.

 

Literele 3D sunt o modalitate moderna si practica de a-ti decora interiorul caminului sau a biroului tau. Puteti sa le folosesti foarte bine in cazul evenimentelor speciale (Zile de nastere, Craciun, Halloween, Pasti, Valentine's, etc.) sau pentru a decora cu creativitate camera copilului.

 

Acestea sunt confectionate din polistiren XPS si EPS, de cea mai buna calitate. Ele pot fi vopsite cu vopseluri speciale, care sunt compatibile cu acest tip de material, vopseluri acrilice de interior sau de exterior - recomandam vopselurile Alpina, pe care le gasiti in aproape orice magazine de profil.

 

Stickere decorative Valentine's Day

 

Si decoratiunile continua!

 

In 2013 Happy-Hippo DECO va pregateste o gama noua de stickere, la set, care va va oferi placerea de a decora in voie, de a va folosi imaginatia dupa bunul plac. Asa ca tineti aproape!

 

Printr-un simplu mesaj trimis la deco@happy-hippo.ro puteti sa comandati atat aceste litere decorative, cat si oricare dintre produsele Happy-Hippo DECO. Decorati cu dragoste!

Autor: Monica Juhasz

Sursa: Happy-Hippo DECO

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!