COLTAR SPACE

6641 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

COLTAR SPACE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar fix SPACEDimensiuni de gabarit: L 390 x A 158 x H 85/70 cm.Coltarul este compus din 2 canapele fixe, nedemontabile, in oglinda, pentru 3 locuri. Produsul este realizat cu structura de cherestea de fag cl B, PAL, placaj, aracet, chinga elastica, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, corovin, perne umplute cu pene. Pernele de spatar, pernele decorative si salteluta de la sezut sunt umplute cu puf si pene de gasca (50%). La finisarea picioarelor din lemn masiv s-au folosit lacuri si baituri pe baza de apa. Produsul are in componenta 6 perne de spatar cu dimensiunile 62 x 50 cm si 4 pernute decorative cu dimensiunile 43 x 43cm.Observatii:*Produsul este valabil la pret promotional in magazinele Elvila din: Brasov, Focsani si Oradea.*Promotia este valabila pentru comenzile online si in limita stocului disponibil existent in magazinele Elvila.Tip material acoperire: Stofa grupa 3 (savoy).Culoare:Maron + rosu.Tremenul de executie al produselor de tapiterie este 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate