DESIGN INTERIOR CASA STIL CLASIC CONSTANTA

18 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la GABRIELA DESIGN INTERIOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR CASA STIL CLASIC CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Intr-o lume aflata in continua schimbare, alegerea unui stil de design interior pentru o casa ii pune in dificultate pe cei care doresc sa-si creeze un spatiu perfect din punct de vedere estetic si functional. Un concept creat de un designer reprezinta acel imposibil care poate fi posibil oferind solutiile optime de amenajare , imbinand partea estetica cu cea practica si functionala. Greselile facute intr-o amenajare realizata fara consultanta de specialitate pot fi ireparabile sau in cel mai bun caz se pot remedia cu costuri mult mai mari decat daca ar fi fost eliminate de la inceput prin realizarea unui proiect de design. Intotdeauna un designer iti va oferi solutiile la care nu te-ai gandit, te va surprinde prin creativitatea lui si vei obtine un rezultat spectaculos cu costurile pe care le-ai alocat amenajarii.
Gabriela Design Interior va ofera un serviciu de design interior pentru case, vile, apartamente cu posibilitatea achizitionarii unui pachet complet de amenajari interioare la cheie. Fie ca va doriti un concept unic de design interior casa, vila sau a unui spatiu comercial ( hotel, pensiune, restaurant, cafenea) suntem pregatiti sa va propunem cele mai bune solutii tehnice si practice pentru punerea in practica a unui concept realizat de un architect designer de interior profesionist. Daca aveti un proiect de casa sau apartament si optati pentru realizarea unui concept de design interior in Bucuresti sau alt oras din tara ne deplasam la locatie pentru o discutie aprofundata.

Dimensiuni - 240 mp

Contacte - GABRIELA DESIGN INTERIOR:

Telefon mobil: 0720665365

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate