PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT PEARL KAHRS

106 EUR

(Pretul contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT PEARL KAHRS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Parchet triplu stratificcat modelPearlKahrs Suedia.Fiecare pas reprezinta o alegere care ne tradeaza personalitatea, actiunile, dorintele si mai ales destinatia. Atunci cand obositi, ingandurati, victoriosi sau nu dupa o alta lupta purtata pe frontul realitatii, deschidem usa casei, pasii nostri cauta sa fie rasfatati si protejati. De ceea, atunci cand alegem sa ne amenajam locuinta, pe langa cele mai curajoase culori, cele mai inedite obiecte decorative si originale piese de mobilier trebuie sa acordam o atentie deosebita alegerii parchetului. Stiu, daca toata lumea pare sa se priceapa destul de bine in a plasmui dorintele sub forme de culori, forme si marimi, in ceea ce priveste alegerea unui parchet care sa indelineasca toate atributele necesare unei locuinte comode si confortabile, suntem destul de saraci in optiuni.
De aceea, pentru ca si tu meriti sa te cufunzi in relaxare atunci cand ajungi acasa, pentru ca si tu ar trebui sa te bucuri de caldura si confort in fiecare camera a locuintei tale, iti voi spune mai multe despre parchetul din lemn triplustratificat. Acesta reprezinta garantia unei locuinte care se transforma in locul ideal pentru a te relaxa, exprima, cladi vise, planuri si pentru a le pune in practica.

Dimensiuni - 1 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate