VOPSEA OSKAR DIRECT PE MELAMINAT SI PLASTIC BEJ CARAMEL

50 RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

VOPSEA OSKAR DIRECT PE MELAMINAT SI PLASTIC BEJ CARAMEL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Vopsea Oskar cu aspect semilucios nuanta Bej Caramelcare se poate aplica direct pe plastic sau suprafete melaminate, fara a fi necesar grund sau alt strat de amorsare.
Vopsea pe baza de rasina diluabila cu apa, caracterizata de o aderenta buna la suport si o foarte buna putere de acoperire. Vopsea decorativa gata de aplicat, rezistenta la detergentii uzuali neutri utilizati in gospodarie. Produsul este destinat pentru uz casnic in gospodariile private. Ambalaj: 0.6 litri.Consum: 0.1 l/mp/strat.Randament: 10mp/l/strat.Se aplica cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare cu pistol de vopsit. Sistem recomandat: 2-3 straturi Vopsea Oskar Direct pe Melaminat si Plastic Bej Caramel. Pentru diluare se va utiliza apa, nu sunt necesari diluanti speciali. Alte caracteristici tehnice si instructiuni de aplicare puteti afla descarcand fisa tehnica atasata mai jos.

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate