USI DE GARAJ

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC MAX CONFORT SRL - Botosani

USI DE GARAJ
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Usi de garaj Sectionale
Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive care tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori garajul este parte a casei si are deschiderea pe fatada acesteia, spre strada. Astfel, impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al acesteia este evident.
Ati accepta ca o suprafata de 4 sau 5mp din fatada casei sa fie neizolata termic, sa fie nefinisata sau sa aiba un finisaj care sa strice tot aspectul exterior al acesteia? Categoric nu.
Usile de garaj de la MaxConfort au o izolatie termica de 40mm grosime si sunt disponibilea atat in culori care imita nuantele lemnului cat si intr-o varietate de culori din gama RAL. Deasemenea, panourile usilor de garaj sunt disponibile in doua modele estetice si in doua tipuri de texturi. Astfel, aveti libertatea de a alege exact acele combinatii de culori, modele si texturi care se potrivesc arhitecturii, finisajului si tamplariei casei dumneavoastra.
Nu in ultimul rand, fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie pe termen lung.
Izolare termica - panourile sunt umplute cu spuma poliuretanica un material cu excelente propietati termoizolatoare (la aceeasi grosime spuma confera un grad dublu de izolare fata de polistiren).
Culoare uniforma si rezistenta - prin procedeul de vopsire stratul de culoare este aplicat uniform si durabil pe intreaga suprafata a panoului.
Rezistenta la coroziune - otelul din care sunt facute panourile este protejat impotriva oxidarii cu un strat de zinc (otel galvanizat). 
Usi de garaj tip rulou
Fiind confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulou orizontal de la MaxConfort izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Dotata standard cu motor si actionare manuala, usa de garaj este un element foarte important in cadrul amenajarilor interioare de calitate, iar gama de culori va permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.
Optional, usa poate fi echipata cu:
- actionare prin telecomanda;
- bariera electro-optica;
- intrerupator cu cheie;
- centrala cu unul sau cu doua canale;
- avertizor luminos;
- profil cu fante pentru aerisire;
- profil transparent pentru iluminare.
Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra cu acest sistem elegant si comod de inchidere-deschidere.
Usile tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.
Culorile - in care poate fi produsa usa de garaj tip rulou sunt: alb, maro inchis, maro cafe, rosu, albastru, verde, bej, argintiu, imitatie de stejar si teak
Termoizolatia - Lamelele din aluminiu ale usii de garaj tip rulou sunt umplute cu spuma poliuretanica, au grosimea de 14 mm si asigura un coeficient de transfer termic de 2,2W/mp*K.
Materialul utilizat - pentru usa de garaj tip rulou este aluminiu, astfel usa este mai usoara decat o usa din otel iar rezistenta la coroziune este superioara. Atat lamelele cat si caseta de protectie si ghidajele de culisare sunt vopsite in camp electrostatic si asigura o rezistenta ridicata a culorilor la actiunea razelor ultraviolete.
Actionarea automata - se face cu ajutorul motorului tubular instalat in axul de strangere al lamelelor. Pentru usa de garaj tip rulou nu este posibila actionarea exclusiv manuala ci doar in caz de urgenta cu ajutorul manivelei.

Garantie - 2 ani

Contacte - SC MAX CONFORT SRL:

Telefon fix: 0231534208

Telefon mobil: 0740583582

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate