SAUNA BARREL - SAUNA DE EXTERIOR

10 RON

(Pretul contine TVA)

De la PRODSALT SRL - Tirgu Mures

SAUNA BARREL  - SAUNA DE EXTERIOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

SAUNA BARREL de exterior (tip butoi)
SAUNELE pot fi observate aproape in fiecare cultura de-a lungul timpului ce aduc in compania oamenilor caldura, sanatate, curatenia trupeasca. Daca preferati un mod traditional de relaxare, atunci SAUNA BARREL este ceea ce ti se potriveste. SAUNA BARREL este ideal pentru cei care nu doresc sa astepte si sa cheltuiasca prea multi bani pentru construirea unei saune. Singurul lucru ce trebuie sa faceti este sa identificati si sa pregati locul unde veti amplasa sauna. Locul trebuie bine ales, suprafata sa fie dreapta si sauna trebuie sa fie amplasata la 10-15 cm deasupra solului. Baza poate fi din bare de lemn sau blocuri de beton cu garantia de a sustine cateva sute de kilograme.
Sauna Barrel sunt gata premontate si contin deja tot ce este necesar pentru a functiona. Materiale si accesoriile pot fi modificate in funtie de preferintele dumneavoastra. Toate elementele de sauna sunt pozitionate intr-un mod ce va permite sa aveti o experienta placuta si confortabila. Soba din sauna este conceput in asa fel incat sa ofere maxim de caldura si o eficienta sporita. Acest lucru este realizat prin peretii de otel ai sobei care in contact maxim cu pietrele, incalzesc aerul si evapora apa, degajand un nor alb de abur.
Peretii exteriori ai saunei sunt realizati din profil de lemn de rasinoase cu o grosime 38mm. Acest lucru permite aburului sa ramana in interiorul saunei si astfel ajuta rapid si eficient pentru a incalzi aerul la temperaturi ridicate. Peretii exteriori ai saunei sunt tratati cu o solutie speciala cu minerale naturale pe baza de gudron ce previn peretii de putrefactie si deteriorare in timp. Sauna are de asemenea un acoperis dublu pentru a asigura aburul sa ramane in interior.

Garantie - 24

Contacte - PRODSALT SRL:

Telefon mobil: 0741651398

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate