SC PRODUCTIE MOBEXPERT SRL

Tg Secuiesc, Covasna

Str.Kanta

Contacte - SC PRODUCTIE MOBEXPERT SRL

Telefon fix: 0267364696

Fax: 0267362348

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC PRODUCTIE MOBEXPERT SRL

SC Productie Mobexpert SRL este o firma producatoare de mobila din lemn masiv ( rasinoase, stejar, fag), panouri furniruite pentru comert intern si extern.
Sortimentatia bogata de care dispunem este formata din: biblioteci, dormitoare, sufragerii, mic mobilier, scaune, mobilier baruri, hoteluri.
Societatea a fost infiintat in anul 1994, avand sediul in comuna Sanzieni, Nr. 888, Jud. Covasna, cu un capital integral privat. In anul 2001 societatea a participat cu succes la o licitatie, astfel intrand in posesia fostei fabrici de mobila de stat din Tg. Secuiesc, urmand o dezvoltare accentuata a societatii.
Odata cu formarea si redimensionarea pietei de mobilier si societatea noastra a inceput sa isi largeasca sfera de cuprindere, executand mobilier la comanda, pentru restaurante, baruri si pensiuni.
Produsele sunt specializate pe client, clientii externi avand exclusivitate pe modelele apartinand acestora. Printre produsele executate exista produse mai vechi, fiind pe piata de 5-6 ani, insa majoritatea sunt create in colaborare cu clientii nostrii. Mobilierul unicat pentru hoteluri si restaurante: mese, baruri, decoratiuni, sunt in acest moment una dintre cele mai importante preocupari ale specialistilor nostrii.
Gama foarte variata de produse, precum si colaborarile cu succes cu firme furnizoare de materii prime si materiale de calitate inalta, acesta zona fiind renumita pentru sursele de material lemnos, ne plaseaza intr-un loc fruntas pe piata producatorilor de acest tip de mobilier.
Experienta de peste 14 ani pe piata mobilei aduc dorinta de a oferi produse de inalta calitate, la standarde internationale, dispunem de personal de inalta calificare, dotare tehnica adecvata care ne permit sa executam comenzile la timp. Toate acestea permit firmei noastre sa raspunda corespunzator criteriilor de performanta si exigenta care trebuie respectate, pentru satisfacerea optima a cerintelor utilizatorului.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate