PERGOLA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TENTROM PARADISE SRL - Mogosoaia

PERGOLA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pergola Floper-este o copertina retractabila care se deschide-inchide in cateva minute protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremi, de aceea o mai putem numi: copertina celor patru anotimpuri; Este usor de montat, putand acoperi spatiile diverse, dimensiuni sau forme. Creata special pentru cele patru anotimpuri are puterea de a va proteja 100% impotriva razelor solare, a zapezii si a ploii. Floperul poate fi montat in combinatie cu casetele de plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna.
Suprafata maxima acoperita este de 15m lungime cu o deschidere de 7 m dintr-o singura bucata. Partile componente a sistemului se caracterizeaza prin coloanele, barile din aluminiu iar partile de prindere din metal inoxidabil iar ca material folosim plastic apartinand corcernului PARADISE BLACK OUT 2,50m pe 680gr pe metru patrat [heat retardant class 2] cu certificate de garantie de la NAIZIL.
Pergolele FLOPER au fost supuse la un test de rezistenta de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice PINIFARINA si au rezistat la vant de pana la 90km/h. De asemenea au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de FLOPER. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort si rezultatele au fost impecabile.
Trei inovatii ale PRATIC fac ca acest sistem sa fie diferit: Safety Box, cutie de protectie a motorului de actionare din inox. Creeaza un scut de protectie a motorului de actionare, ajutandu-l sa functioneze in conditii deosebit de grele. Salvagoccia, sistem de protectie care reduce la minim trecerea nedorita a apei in situatii cu vant puternic, oferind cea mai buna protectie posibila.

Garantie - 10ani

Contacte - SC TENTROM PARADISE SRL:

Telefon fix: 0240527016

Telefon mobil: 0740363723

Web: www.tentromparadise.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate