Mobilierul din fier forjat: romantism gotic in dormitor

in Decoratiuni

Material oferit de Domafon.ro, magazin online de mobilier, materiale pentru tapiterie si obiecte de decor.
 
Eleganta si rafinamentul mobilierului din fier forjat fac ca acesta sa se potriveasca in multe stiluri ambientale conferind un aer misterios si luxos. Mestesugul realizarii mobilierului din fier forjat ii da o anume personalitate care epateaza.

 

 

In functie de model, acestea pot fi clasice sau moderne, romantice sau minimaliste, gotice sau luxuriante, in armonie cu imaginatia si preferintele proprietarului. Finisajul fierului forjat poate fi patinat in diverse nuante, in asortaj cu cromatica ambientala.

 

Pat din fier forjat Pat din fier forjat

 

Patul reprezinta piesa centrala a fiecarui dormitor. Amenajarea dormitorului tine de bunul gust si stilul fiecarei persoane. Patul din fier forjat este o adevarata opera de arta. Acesta reprezinta o piesa de mobilier valoroasa care se mentine astfel mult timp.

 

Materialul dur ii permite sa reziste de-a lungul vremii, iar eleganta si rafinamentul il plaseaza mereu in tendinte. In functie de fantezia fiecaruia, se poate opta pentru un pat cu sau fara baldachin, continuand cu noptiere si alte piese de mobilier din fier forjat ce urmaresc linia patului si completeaza un design ambiental distins. Un ambient astfel decorat trezeste inspiratia si romantismul in fiecare dintre noi, dormitorul devenind astfel refugiul nostru feeric.

 

Mese si scaune din fier forjat Mese si scaune din fier forjat

 

Canapelele, banchetele, mesele si scaunele de fier forjat pot fi folosite si ca mobilier de gradina, in combinatie cu perne de diverse culori.

 

Galeriile pentru perdele si draperii, pot fi simple sau duble, cu capetele cu diverse terminatii. Acestea pot fi nota distinctiva pentru a intregi un peisaj ambiental deosebit.

 

Utilizand materiale de cea mai buna calitate, atent selectionate si cu o atentie deosebita pentru detalii, mobilierul din forjat prezentat are o durata de viata foarte lunga, pastrandu-si caracteristicile unice.

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!