Selva Floors aduce in Romania un nou brand de lemn pentru exterior - DuraPine

in Recomandari

DuraPine a fost lansat pe piata din Romania in cadrul Conferintei de Arhitectura RIFF 2011, un eveniment cu peste 700 de participanti, care a avut ca tema estetica cladirilor.
DuraPine este un lemn de pin de plantatie, fara noduri, specia Pinus Radiata, provenind din Noua Zeelanda, din paduri cerificate FSC.

 

 

Selva Floors aduce in Romania un nou brand de lemn pentru exterior - DuraPine Produsele DuraPine, unice pe piata romaneasca, se evidentieaza prin frumusetea lemnului fara noduri si prin tehnologia inovativa de fabricare si tratare a producatorului neo zeenlandez. Tratamentul thermo se realizeaza la 130 sau la 220 grade Celsius, ulterior pinul thermo fiind impregnat cu substante de prezervare naturale (fara crom si arsenic!).

 

Produsele se remarca prin stabilitate, durabilitate, rezistenta si o suprafata de calitate uimitoare cu finisaj excelent. In plus, producatorul ofera pentru Europa 30 de ani garantie impotriva putrezirii, insectelor, ciupercilor.

 

DuraPine include mai multe linii de produse cu destinatie comerciala si rezidentiala: decking, lambriuri exterioare si interioare, lemn structura decking, profile pentru pergole, garduri, constructii.

 

Linia Decking cuprinde 7 tipuri de profile de diferite dimensiuni. DuraPine Decking ofera un avantaj unic fata de alti producatori - pe langa gama uzuala de produse nefinisate, la comanda produsele pot fi finisate direct in fabrica cu ulei sau bait.

 

Certificarea FSC si tehnologia de fabricare si tratare, face ca toate produsele DuraPine sa fie compatibile cu proiectele de arhitectura Ecobuilding.

 

Selva Floors este unic importator al DuraPine in Romania.

 

Selva Floors este compania cu cea mai mare varietate de esente de parchet din Romania. Gama de produse cuprinde esente exotice - din Brazilia, Africa si Asia, dar si esente din Europa si America de Nord.
Selva Floors comercializeaza parchet de interior, masiv si stratificat, si, parchet de exterior (deck), intr-o mare bogatie de texturi, culori si finisaje.
Selva Floors ocupa primul loc privind oferta de parchet de exterior, portofoliul sau incluzand esente unice pe piata din Romania, la preturi competitive.
Selva Floors este distribuitor Ipe Clip, Bona, Spax, Synteko, Pavone.

Sursa: Selva Floors

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!