Lindab sustine proiectul Big Build al Habitat for Humanity Romania

in Diverse

Specialistii si voluntarii Lindab monteaza in timp record acoperisurile a 10 case pentru familii defavorizate
 
Lindab anunta o noua colaborare in cadrul parteneriatului pe termen lung cu fundatia Habitat for Humanity, prin implicarea in proiectul international BIG BUILD. Sub sloganul "10 pentru Big Build", Lindab este parte activa a proiectului prin care fundatia si-a propus sa ridice 10 case intr-un timp record de 5 zile.

 

 

Lindab sustine proiectul Big Build al Habitat for Humanity Romania Astfel, in saptamana in curs (3-7 octombrie 2011), in jud. Prahova, la Baltesti, alaturi de Habitat si de aproximativ 250 de voluntari, Lindab si-a propus sa schimbe fundamental o comunitate si sa contribuie la o viata mai buna pentru 10 familii cu posibilitati financiare modeste. Implicarea companiei consta in oferirea de sisteme complete de acoperisuri pentru cele 10 case si contributia voluntara a specialistilor Lindab, angajati si parteneri ai companiei, care sa asigure calitatea montajului in timp record.

 

"Am spus DA fara ezitare cand ni s-a propus concret sa ne implicam in acest proiect. Consideram ca astfel returnam comunitatii parte a investitiilor acesteia in business-ul Lindab. Si pentru ca proiectele pe tema responsabilitatii sociale sunt multe si variate, alegem sa ne implicam indeosebi in cele in care reusim sa oferim comunitatii ajutor real. Big Build ne confirma inca o data, prin ambitia si profesionalismul cu care este implementat, ca parteneriatul nostru pe termen lung cu Habitat for Humanity a fost o decizie foarte buna. Suntem incantati sa ne implicam activ in desfasurarea acestui proiect si sa construim impreuna cu partenerii nostri un viitor mai bun pentru aceste familii. La fata locului am voluntariat alaturi de aproximativ 150 de voluntari din Irlanda de Nord si 100 de voluntari romani si de alte nationalitati, iar experienta castigata este fantastica din toate punctele de vedere!", a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

 

Parteneriatul Lindab cu Habitat for Humanity Romania a inceput in 2010, cand Lindab a contribuit la ridicarea a 8 case pentru sinistrati la Dorohoi, in urma gravelor inundatii din iulie 2010.

 

Mai multe detalii despre amploarea si ambitiile proiectului BIG BUILD se gasesc pe site-ul dedicat www.bigbuild.ro.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

 

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Sursa: Lindab

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!