Lindab isi relanseaza site-ul: www.lindab.ro devine mai atractiv si mai usor de utilizat

in Diverse

Lindab Romania a relansat www.lindab.ro intr-o noua forma, mai usor de utilizat, reinventat cu scopul de a veni in ajutorul tuturor celor interesati de calitatea Lindab. Site-ul pune accent pe facilitarea accesului fiecarui tip de utilizator la informatiile utile si include toate cele trei divizii Lindab sub aceeasi umbrela, initiativa ce evidentiaza forta si unitatea brandului.

 

 

Alte noutati sunt functia de cautare in timp real si dosarul bogat de referinte detaliate pentru fiecare tip de produs. Structura actuala a platformei urmeaza initiativa Lindab Group la nivel global, insa a beneficiat de libertate de implementare la nivel local.

 

"Noul site este in completa armonie cu identitatea Lindab – aproape de clienti, usor de utilizat, la indemana tuturor celor care isi doresc constructii de calitate, indiferent ca vorbim despre un beneficiar care cauta un sistem de jgheaburi si burlane sau despre o companie care doreste o constructie de sute de metri patrati. Fiecare client isi va gasi pe noul site toate informatiile de care are nevoie: detalii despre produse, referinte relevante si extinse pentru orice proiect sau acces usor la cel mai apropiat partener. Am investit toate resursele creative in a face site-ul cat mai util si pentru a intrece asteptarile clientilor, astfel incat sa le facilitam accesul la solutiile Lindab si sa-i sustinem in demararea sau continuarea proiectelor lor", a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare.

 

Platforma aduce noutati importante. In primul rand, clientului i se da posibilitatea de a opta pentru una dintre cele doua sectiuni distincte Specialisti/Beneficiari, astfel incat sa acceseze mai usor informatiile utile. Mai mult decat atat, functia de cautare in site genereaza rezultate in timp real, chiar in timpul tastarii, pe diverse categorii: rezultate din descrieri tehnice, din referinte, din documente si altele.
Produsele sunt prezentate intr-o maniera clara, atat prin imagini cat si prin informatia tehnica, iar un accent deosebit a fost pus pe referinte de calitate, prezentate detaliat. De asemenea, informatiile referitoare la contactarea partenerilor Lindab dar si la Directorii de Zona Lindab sunt in permanenta la indemana prin functiile "Gaseste un partener" si "Contact" de pe fiecare pagina de produs.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

 

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Sursa: Lindab

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!