Ultimele noutati CAMEX Timisoara 2011

in Targuri si expozitii

Programul CAMEX de la Timisoara cuprinde trei sectiuni de referinta: Expozitia CAMEX, Conferinta "Management urban pentru un oras competitiv" si Conferinta de arhitectura "Interioare din Timisoara". Cele doua conferinte cu public format exclusiv din specialisti sunt axate pe trei domenii de importanta majora in contextul dezvoltarii regionale durabile: constructii, arhitectura si urbanism.

 

 

Conferinta "Management urban pentru un oras competitiv", moderata de Conf. dr. Arh. Radu Radoslav, reprezentant RUR, Regiunea de Vest, ofera urbanistilor si antreprenorilor in constructii o perspectiva asupra Timisoarei – capitala culturala europeana. "Cele trei repere pentru Timisoara - oras competitiv din punct de vedere al managementului urban, sunt urmatoarele: Constituirea Consiliilor de Cartier, ca prim pas spre o descentralizare a deciziilor pina la scara de grupare de unitati de locuit, Timisoara Verde-Albastra si incercarea de mentinere a mediului Universitar in zona centrala (Cetate)”, declara Arh. Radu Radoslav, reprezentant RUR Regiunea de Vest, moderator al Conferintei „Management urban pentru un oras competitiv” intr-un interiviu acordat www.constructionnews.ro. Conferinta dezvolta subiecte precum: management urban competitiv; fonduri structurale pentru infrastructura si dezvoltare urbana; planul urbanistic general al Timisoarei; rolul infrastructurii in dezvoltarea urbana; infrastructura edilitara si reabilitare termica in Timisoara; spatiile verzi si combaterea poluarii aerului in municipiul Timisoara.

 

Conferinta de arhitectura "Interioare din Timisoara" moderata de Arh. Vlad Gaivoronschi, presedintele OAR Filiala Timis, include subiecte de actualitate precum: arhitectura de interior, design, mobilier si amenajari interioare, cele mai bune proiecte din Timisoara, finisaje, sisteme profesionale, produse performante, solutii. “ In Timisoara putem spune ca in 2011 asistam la prima crestere din ultimii ani in ceea ce priveste autorizarile. Investitii majore au existat in sectorul comercial, birouri si industrie”, declara Ciprian Cadariu, Arhitectul - sef al Primariei Municipiului Timisoara, intr-un interviu acordat portalului de stiri www.constructionnews.ro.

 

Moderatorul Conferintei de arhitectura Arh. Vlad Gaivoronschi, presedintele OAR Filiala Timis, declara intr-un interviu acordat www.constructionnews.ro

 

"La momentul de fata piata constructiilor din Timisoara este la un nivel minim, se proiecteaza in general anexe de case, inchideri de balcoane si case - parter si mezanin. In schimb cred ca lucrurile incep sa arate mai bine, avem sperante legate de proiectele mai mari pe diferite axe de finantare care sunt in curs de contractare. In Timisoara este posibil sa apara un centru multifunctional in locul Comisariatului Militar din centru si va fi realizat si un Incubator de Afaceri pe care l-am numit “Incuboxx”, proiectul consta in spatii de birouri pentru firme foarte mici. De asemenea, mai exista si un proiect de pietonizare si reamenajare a spatiilor publice din Cetatea istorica a Timisoarei care are deja finantare."

 

A XI-a Editie a Expozitiei CAMEX Timisoara este focusata pe arhitectura interioarelor si dezvoltarea urbana din Banat.

 

Printre companiile inscrise deja la evenimentle CAMEX Timisoara mentionam: ELECTROARGES - "Participam la cea de-a XI-a editie CAMEX Timisoara pentru a creste vizibilitatea companiei pe piata timisoreana si pentru a gasi noi firme cu care sa putem colabora" (a declarat Mariana Palaghia, director marketing ELECTROARGES), ELECTROMAGNETICA - "La CAMEX Timisoara vom expune echipamente si solutii de iluminat pe LED-uri. Prin participarea la acest eveniment urmarim sa incheiem noi contracte si sa intalnim specialisti in constructii, manageri si investitori din zona"( a declarat Simona Beznila, responsabil Expozitii in cadrul Depart. Marketing ELECTROMAGENTICA), CHRISDEN ARIMEX - "Participam la cea de-a XI-a editie CAMEX Timisoara 2011 intrucat suntem interesati in deschiderea unei retele de distributie a produselor CHRISDEN ARIMEX in zona Timisoara, Arad, Oradea. Cautam distribuitori zonali interesati in distributie produse industriale" ( a precizat Cristian Chirilean, Director Comercial CHRISDEN ARIMEX).

 

Mai multe detalii despre expozitie si programul conferintelor pe www.camex.ro.

 

Invitati la evenimentele CAMEX Timisoara 2011:
Arh. Anca GINAVAR, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala, MDRT| Arh. Rudolf GRAEF, Vicepresedinte Ordinul Arhitectilor din Romania| Dr. ing. Gheorghe CIUHANDRU, Primar Municipiul Timisoara | Conf. dr. arh. Vlad GAIVORONSCHI, Presedinte OAR Filiala Timis| Conf. dr. arh. Radu RADOSLAV, Reprezentant RUR, Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest| Arh. Maja BALDEA | Arh. Claudiu TOMA | Arh. Adina SZITAR, OAR filiala Timis | Arh. Bogdan IONESCU, OAR filiala Timis | Sorin MAXIM, Director General Agentia pentru Dezvoltare Regionala Regiunea Vest | arh. Ciprian CADARIU, Arhitect Sef, Primaria Municipiului Timisoara | prof. dr. ing. Gheorghe LUCACI, Decan, Facultatea de Constructii din Timisoara | dr. ing. Vasile CIUPA, Primaria Municipiului Timisoara | dr. ing. Stefan DUNA | Claudia Anca MACRA, Administrator Public, Primaria Municipiului Arad.

 

Parteneri institutionali:
Primaria Municipiului Timisoara | Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului | Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Timis | Registrul Urbanistilor din Romania | Facultatea de Constructii din Timisoara | Facultatea de Arhitectura din Timisoara

 

Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast si Dexion vor sustine prezentari in cadrul conferintelor dedicate urbanistilor si antreprenorilor, respectiv arhitectilor.

Sursa: Camex

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!