Podelele Gemini Deck

in Decoratiuni

Material oferit de Kromston, importator de caramida aparenta klinker, parchet si pardoseli din pluta, lambriuri din pluta pentru perete, materiale pentru montaj si finisaj
 
Acoperis, farfurie, unelte, combustibil, pod, corabie, scara, fantana, lingura, scaun, podea, cutie, catarg, caruta, jucarie, gard, masa, sculptura - sunt doar cateva cuvinte ce imi vin in minte cand ma gandesc la lemn ca si materie prima.

 

 

Lemnul este folosit de om de mii de ani in toate domeniile vietii si descoperim ca noile tehnolgii nu fac decat sa-i deschida arii noi de aplicare.
Podele Gemini Deck

 

Lemnul si produsele din lemn sunt tot mai apreciate si folosite pentru amenajarile interioare cat si cele exterioare. Produsele din lemn creeaza o atmosfera calda, intima, dand o imagine eleganta oricarui tip de locuinta ( personala ori publica) si se integreaza in orice stil: de la modern la antic, de la exotic la rustic.

 

Gemini Deck Daca in trecut lemnul se folosea la exterior doar pentru constructia gardurilor sau a balustradelor pentru terase sau balcoane in ultimii ai este folosit tot mai mult pentru podele exterioare atat la cladirile rezidentiale cat si la cele comerciale.
Aproape in totalitate terasele sezoniere ale restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, cofetariilor au podele de lemn de diferite esente si nuante (esente exotice sau autohtone, nuante inchise sau foarte deschise).
In acest context podelele modulare Gemini Deck se aseaza pe un segment de piata déjà exploatat de multe firme. Prima noutatea in cazul podelelor Gemini Deck o reprezinta in principal usurinta montajului si intretinerii.
Placile de lemn, in cazul podelelor Gemini Deck, sunt fixate pe o piesa suport realizata din polietilena rezistenta la variatii de temperatura si la razele ultraviolete; acest suport este proiectat pentru a permite o imbinare usoara a podelelor de catre oricine.

 

Gemini Deck A doua noutate este diversitatea modelelor speciale ce pot fi realizate pentru satisfacerea oricaror preferinte. A treia noutate este folosirea in marea majoritate a modelelor a unei esente de lemn foarte cunoscuta si care are un ritm de crestere rapid – salcamul. Astfel alegand podelele Gemini Deck nu veti fid oar multumiti de utilitatea si aspectul lor ci in acelasi timp veti fi parte dintr-o dezvoltare sustenabila a industriei lemnului (folosirea lemnului de salcam care are o crestere rapida duce la consumarea unei cantitati mai mari de CO2 din atmosfera). Podelele Gemini Deck pot fi instalate pe orice tip de suprafata plana si solida (asfalt, beton, lemn, gresie, mozaic etc) fara fixare pe suprafata suport (flotant). Modulele sunt interconectate prin intermediul conectorilor laterali ai suportului de polietilena.
IMPORTANT!
Suprafata suport trebuie sa aiba o drenare corespunzatoare a apei de ploaie.
    Domeniile de aplicare pot fi:
  • - terase exterioare pentru case, paviment pentru foisoare, verande, alei;
  • - terase comerciale, cafenele, restaurante, baruri;
  • - spatii de promenada pe malul marii, pontoane lacustre sau maritime, alei pe plaja;
  • - in jurul piscinelor
  • - gradini, parcuri, alei de traversare, spatii de separare intre aranjamente florale;
  • - spatii urbane cu accent natural, locuri de joaca pentru copii;
  • - balcoane acoperite/descoperite;
  • - alei pe terenurile de golf;
  • - rampe de acces, etc.

 

Sa nu uitam ca totdeauna lemnul imprumuta confort si caldura oricarui spatiu.

Pentru orice detalii cu privire la odelele Gemini Deck va rugam sa contactati echipa Kromston.

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!