Betonul amprentat - pavaje rezidentiale personalizate

in Decoratiuni

Material oferit de Beton Next, producator de pavaje din beton amprentat, pereti si garduri din beton polimer, amprentat
 
Dintre toate metodele de pavare a unei suprafete exterioare cum ar fi o curte rezidentiala sau o alee de acces, metoda de pavare cu beton amprentat este poate cea mai buna, atat din punct de vedere al raportului calitate-pret cat si din punct de vedere al rezistentei in timp sau al costurilor de intretinere ulterioara.

 

 

Betonul amprentat Spre deosebire de metoda de pavare cu pavele (biscuiti de pavaj), care se gasesc intr-un numar de modele sau culori relativ mic, betonul amprentat va ofera posbilitatea de a avea practic orice culoare doriti, nuanta fiind data de praful de colorare aplicat pe betonul inca ud, in stadiul de finisare.

 

De asemenea, modelele stampilelor de beton disponibile sunt foarte multe si cel mai important se pot combina pentru obtinerea unor suprafete pavate intr-un model unic, personalizat. Se poate folosi un model/culoare pentru marginea suprafetei delimitand-o clar, si un alt model/culoare pentru suprafata propriu-zisa a pavajului.

 

Revenind la subiectul rezistentei in timp, betonul amprentat este de departe liderul, necesitand doar o reaplicare a lacului de protectie o data la 3-4 ani, in functie si de conditiile meteo ale zonei precum si de modul de folosire a pavajului.
O alee prin gradina, care are de indurat doar pasii unor persoane, evident va necesita mai putina intretinere, (aproape deloc), fata de o alee de acces auto, dar, indiferent de modul de exploatare a pavajului, acesta este clar superior betonului clasic sau altui tip de pavaj.

 

Aceasta rezistenta este data in primul rand de reteta betonului folosit, care este diferita de cea a betonul clasic. Tocmai din acest motiv, apar si foarte multe neplaceri, unii constructori alegand varianta ieftina in care betonul ce urmeaza a fi amprentat nu respecta reteta corecta, motiv pentru care betonul poate sa crape la primul ger sau la prima canicula.

 

Exista in Romania companii ce ofera servicii de pavare cu beton amprentat care dau garantie si 4 ani, asadar, alegeti cu grija cu cine lucrati, o economie initiala putand fi tradusa mai tarziu prin cheltuieli suplimentare de reparatie a pavajului. Solicitati garantie de minim 4 ani celui care va paveaza curtea.

 

Betonul polimer Aceeasi tehnologie de amprentare se poate folosi si la pavarea/finisarea suprafetelor verticale, cum ar fi gardurile, cu beton polimer. Acesta permite aplicarea pe suprafete verticale de pana la 90 de grade. Se poate colora si stampila dupa dorinta rezultand o lucrare personalizata, cu rezistenta deosebita in timp. De asemenea, se pot realiza scari (trepte) prin aceeasi tehnologie.

 

Preturile betonului amprentat difera de la un furnizor la altul, acestea fiind cuprinse (in 2009) intre 14 si 25 EURO / metru patrat, de aceea este bine sa va interesati in mai multe locuri inainte de a face o alegere, evident, tinand cont si de garantia acordata de constructor. Retineti ca un pret mic nu este mereu cea mai buna alegere, dar nici un pret mare nu este de dorit.

 

Cererea de referinte de la clientii vechi este de asemenea o metoda buna de a va asigura ca cel ce urmeaza sa va realizeze lucrarea are experienta si mai ales seriozitatea necesara realizarii unei lucrari corecte.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la betonul amprentat va invitam sa contactati echipa Beton Next.
SC BetonNext SRL - str. Burdujeni 16, Sector 3, BUCURESTI
Tel. 031.404.25.34 / 0721 408 558
office@betonnext.ro

Sursa: BetonNext.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!