CONSTRUCT EXPO AMBIENT - peste 20.000 mp dedicati produselor pentru amenajari interioare si exterioare

in Decoratiuni

Miercuri, 6 aprilie, ROMEXPO deschide o noua editie a targului CONSTRUCT EXPO AMBIENT, o expozitie dedicata produselor ambientale. Expozitia va reuni 360 de firme din 19 tari care vor prezenta noutatile in domeniu, si vor oferi publicului produse cu reduceri de preturi considerabile. Peste 20% din companiile expozante participa in premiera la aceasta manifestare expozitionala, unele dintre ele fiind prezente pentru prima oara in Romania.

 

 

CONSTRUCT EXPO AMBIENT se va desfasura in perioada 6 – 10 mai 2009, reunind categoriile de produse in cadrul unor saloane dedicate, respectiv: salonul de amenajari interioare si salonul de usi si ferestre - tamplarie, usi, ferestre, materiale pentru finisaje, compartimentari interioare, adezivi si piese de asamblare, decoratiuni interioare si corpuri de iluminat, amenajari exterioare si edilitare.

 

Gradul de internationalizare al targului este de 38%, expozantii straini provenind din tari cum ar fi: China, Elvetia, Austria, Germania, Turcia, Ungaria, Italia, Cehia, Franta, Grecia, Spania, Slovacia, Polonia si Serbia.

 

ROMEXPO a transmis peste 40000 de invitatii specialistilor in amenajari interioare sau de exterior, antreprenori in constructii si arhitecti.

 

CONSTRUCT EXPO AMBIENT este o expozitie cu vanzare, dedicata nu numai specialistilor ci si publicului larg.

 

NOU!
Finantarea nerambursabila - cheia afacerii tale!

Incepand cu aceasta editie a CONSTRUCT EXPO AMBIENT, ROMEXPO SA si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, impreuna cu PROCONSULT SRL, ofera expozantilor un nou serviciu ce consta in furnizarea de informatii si solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si accesarea fondurilor structurale. Specialistii PROCONSULT va asteapta la standul numarul 217d, din Pavilionul Central, nivel 4,50

 

Programul de vizitare este cuprins intre orele 10,00 si 18,00, iar in ultima zi, duminica 10 mai, intre 10,00 si 16,00.

 

ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ca, de altfel, intreg sistemul cameral din Romania, se implica in sustinerea participarii agentilor economici la targuri si expozitii, prin acordarea de reduceri importante la tarifele de participare, apreciind ca prezenta acestora la astfel de evenimente expozitionale reprezinta cea mai eficienta metoda de promovare.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!