NEXT HOME intra pe piata de retail din Romania

in Diverse

Next Home va propune variante de interioare menite sa raspunda nevoii de culoare si sa inspire un stil de viata elegant.
 
Pe 2 aprilie 2009 la Bucuresti se va inaugura primul magazin Next Home din Romania in Liberty Center. Next Home va prezenta produse pentru amenajarea casei, linia de design a acestora fiind una moderna aliniata celor mai noi tendinte internationale. Colectia de primavara-vara Next Home va oferi texturi surprinzatoare si produse cu un design special.

 

 

Next Home - acum in Romania
In august 1995 Next Home a fost lansat in Marea Britanie.
In 2008 brandul Next a intrat pe piata din Romania. Anul 2009 este considerat oportun de catre managementul companiei reprezentant in Romania de Victoria Houghton, Managing Director Ixy Retail, pentru lansarea Next Home.
Produsele Next Home vor putea da personalitate intregii case: sufrageriei, dormitorului, baii, bucatariei si chiar vor putea imprima un stil casei chiar prin solutii de iluminare. De asemenea, in gama vor fi incluse produse pentru toata familia, inclusiv pentru copii (dormitoare, accesorii sau solutii de iluminare).

 

“Next Home completeaza foarte bine oferta Liberty Center si speram sa convinga cat mai multi clienti. Este un brand pe care ne bucuram sa il includem in portofoliul de retaileri. Mandria este cu atat mai mare cu cat brandul Next Home a ales Liberty Center pentru a-si face intrarea pe piata” declara Marius BARBU- Executive Director Liberty Center.

 

“Suntem bucurosi sa lansam Next Home in Romania pentru ca vom putea oferi clientilor produse de calitate, cu un design special la un pret rezonabil. Avem propuneri care se pot potrivi stilului si personalitatii oricarei case. Indiferent de stilul sau nevoia ta vei gasi alternative in oferta din acest sezon a lui Next Home.” declara Victoria HOUGHTON, Managing Director.

 

NEXT HOME intra pe piata de retail din Romania

Sursa: CaseSiGradini

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!