ParchetStore lanseaza campania "Deck la super preturi"!

in Decoratiuni

Incepand din 25 martie, ParchetStore, importator direct de parchet esente exotice, lanseaza campania "Deck la super preturi", prin care face foarte accesibil parchetul exotic de exterior, un produs considerat de lux, foarte la moda in amenajarile exterioare.
 

 

 

Gradina cu terasa din deck massaranduba Noile produse au preturi cuprinse intre 24 si 29 euro/mp, oferta ParchetStore fiind unica pe piata din Romania.
Esentele de deck incluse in campanie sunt: Angelim Pedra, Angelim Rajado, Massaranduba, Guariuba, Sucupira Red (esente Brazilia).
Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
Parchet de exterior Massaranduba striat Parchet de exterior Guariuba striat Parchet de exterior Angelim striat Din punct de vedere ahitectonic sau al designului, deck-ul (parchetul de exterior) este cel care da amprenta naturala si ecologica ambientului.
Aspectul sau natural confera intimitate spatiilor exterioare, iar rezistenta sa in timp il recomanda ca alternativa la clasicele pardoseli acoperite cu gresie sau piatra.
In plus, lemnul nu se incalzeste excesiv la expunere solara, iar esentele tropicale au un foarte bun comportament la apa - fie de ploaie, fie pe marginea iazurilor sau a piscinelor.
Durata de viata a unei terase de lemn bine intretinute si montate corect este de 25-100 de ani, iar lemnul este considerat un material ecologic si o resursa regenerabila.

Pentru comenzi sau mai multe detalii despre parchetul exotic de exterior, va invitam sa vizitati site-ul ParchetStore

Sursa: ParchetStore

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!