Oferte imobiliare la pret special, oportunitati de investitii in tara si strainatate, solutii de eficientizare energetica si Targ de Joburi in Real Estate

in Targuri si expozitii

Incepe Targul National Imobiliar TNI, 22-24 septembrie 2023, Palatul Parlamentului
REINVENTEAZA VIITORUL!

Cel mai asteptat eveniment imobiliar din aceasta toamna incepe VINERI, 22 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Targul National Imobiliar TNI are loc pana duminica, 24 SEPTEMBRIE, iar accesul se realizeaza din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 - statia Casa Academiei), vizitatorii ce se deplaseaza cu masina personala avand posibilitatea de a parca gratuit in curtea interioara a Palatului Parlamentului.

Targul National Imobiliar TNI

Evenimentul este dedicat persoanelor aflate in cautarea de locuinte, pasionatilor de real estate, dar si celor care sunt interesati de achizitii imobiliare cu scop investitional, deoarece reuneste dezvoltatori, institutii financiar bancare, agentii imobiliare din Romania si strainatate, ce au pregatit oferte imobiliare actualizate, supuse unor campanii speciale de reducere de preturi.

Ca noutate absoluta, Targul National Imobiliar, in calitate de cel mai important eveniment de profil imobiliar din tara, devine in exclusivitate locul de unde incepe recrutarea calificata pentru agenti imobiliari, prin organizarea unui Targ de Joburi in domeniul real estate, in cadrul TNI.

"Targul National Imobiliar este evenimentul emblematic al pietei imobiliare din Romania care se distinge prin natura sa versatila, adresandu-se atat clientilor interesati de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu, profesionistilor din domeniu, cat si firmelor interesate de colaborari Business to Business.

Editia TNI ce are loc in perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului reuneste 110 companii expozante si peste 20.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile, bugetele si nevoile: de la proprietati low cost, apartamente in blocuri cu regim mic de inaltime, apartamente premium in centrul si nordul capitalei, proprietati de tip boutique, case modulare, locuinte certificate Green Homes, case pe structura de lemn, vile la periferia capitalei, pana la penthouse-uri si oportunitati de investitii pe litoralul romanesc, in Dubai, Spania, Miami si pe Riviera Maya. De asemenea, in cadrul evenimentului vizitatorii au acces si la servicii conexe segmentului imobiliar, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de filtrare, purificare al aerului si diverse solutii de a-ti transforma locuinta intr-una sustenabila din punct de vedere energetic"
, a declarat Cristina BERCEA, PR Manager al Targului National Imobiliar.

BILET INTRARE 20 RON sau
ACCES GRATUIT pe baza QR codului generat cu aplicatia TNI!

Recomandam vizitatorilor sa instaleze aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact cu participantii targului in mod rapid si sigur. In plus, vizitatorii au acces gratuit in baza QR codului generat de aplicatia de mobil TNI. Aplicatia este disponibila pe GOOGLE PLAY si APP STORE! Fara QR cod generat cu aplicatia de mobil TNI, costul biletului de intrare este de 20 de lei. Descarca ACUM aplicatia TNI si INTRI GRATUIT!

Programul de vizitare este vineri si sambata 10.00- 19.00, iar duminica 10.00- 16.00!

Printre companiile, asociatiile profesionale si proiectele imobiliare prezente la targul imobiliar se numara: Plaza Residence, Axxis Nova Resort & Spa, Emax Real Estate, Imobiliare Dubai, Co-Genergya, Titirez.ro, Villa Nova Residence, Casa 4.0, Oxy Residence 2, Iris Group, Epique home Pipera, Magnolia Urban Residence, Imobiliare.net, Avangarde by the lake, IMOBILIARE.ro, Roka Doamna Ghica, Ecovillas Otopeni, Campisi Emirates, ImoPR, 8 Residence Balotesti, Panorama City, Central Address, Skylight Venture Group Cipru, Casa Spania24, Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, Ideal Residence, Premier Imobiliare, Imopedia.ro, Prestige Residence, Habitat Group Estate, Casa Nostra, Drumul Taberei Residence, Barrio-Unirii, Odai City Gardens, National Association of Realtors NAR, Asociatia Romana a Electricienilor AREL, Asociatia Brokerilor Imobiliari ABI, Clubul Profesionistilor in Imobiliare CPI, Logicassa, Vista Bank, UniCredit Bank, Banca Transilvania, Sobha- Foot Print Real Estate, EnVogue Residence, Nils Imobiliare, Apulum94, ZeeN Casa etc.

Vizitatorii Targului National Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu preturi speciale si diverse bonusuri oferite de expozantii TNI. Printre acestea mentionam: discount de 6.500 Euro la pretul standard sau bucatarie complet mobilata si utilata pentru apartamentele din Oxy Residence 2, reducere de 10% pentru casele modulare Casa 4.0, vouchere de discount de pana la 4.500 euro la apartamentele din Panorama City, vizita de inspectie in Ciprul de Nord suportata de Skylight Venture Group, vacanta de 2 persoane in Dubai oferita de Foot Print Real Estate alaturi de multe alte surprize si beneficii pentru vizitatorii TNI.

TNI: Apartamentele din marile orase continua sa se scumpeasca! Cel mai lent ritm de crestere este in Bucuresti

Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel national pretul mediu solicitat in luna august s-a situat in jurul valorii de 1437 euro/mp util. Orasul Brasov s-a aflat in fruntea majorarilor de pret: 1625 euro/mp (crestere de 2,2 % fata de luna trecuta), fiind urmat de Cluj-Napoca: 2452 euro/mp (crestere de 1,4% fata de luna trecuta) si Constanta: 1546 euro/mp (crestere de 1,1% fata de luna trecuta). Pretul mediu solicitat pentru apartamentele din Bucuresti se situeaza in jurul valorii de 1508 euro/mp, inregistrand o crestere de doar 0,5 % fata de luna precedenta.

"Nevoia de locuire nu dispare, doar o mica parte si doar temporar este absorbita de segmentul chiriilor si vedem efectele prin prisma presiunii cererii pe acest segment cu cresteri anuale de pana la 22%. Pe de alta parte, cultura puternica a proprietatii nu se transforma peste noapte intr-una a inchirierii de proprietati. Astfel, cu fiecare luna care trece, nevoia de locuire si implicit de achizitie se cumuleaza, crescand tensiunea.

Decizia de a deveni proprietar este in primul rand una emotionala. De natura emotionala este si asteptarea unei scaderi masive de pret, cel mai bun moment de achizitie e unul singur si e mai degraba personal: acela cand iti permiti."-Daniel Crainic Chief Marketing Officer Imobiliare.ro

TNI: Numarul de tranzactii in piata imobiliara este in revenire!

Piata imobiliara din Romania a fost foarte influentata de pandemie si conflictul din Ucraina, deoarece investitorii si consumatorii au fost mult mai precauti in ceea ce priveste tranzactiile imobiliare in perioada 2020- 2022, insa numarul de tranzactii este in revenire.

"Piata imobiliara din Bucuresti si din Romania a reusit sa depaseasca cu bine patru ani de incertitudine politica si economica, dupa o pandemie globala si un razboi la granitele Romaniei. In primele 8 luni ale anului 2023, numarul de tranzactii de unitati individuale din Bucuresti este cu 31% mai mare comparativ cu datele inregistrate in 2019. In ciuda impactului pe care l-a avut cresterea ratelor dobanzilor pe termen scurt, potentialul de crestere economica a Romaniei pe termen mediu si lung a mentinut un nivel ridicat al cererii, in special in Bucuresti si in marile orase din tara. Datele disponibile pe platformele Storia.ro si OLX Imobiliare ne arata ca in primele 8 luni ale anului 2023 preturile medii ale apartamentelor din Bucuresti au crescut cu 4% pe segmentul nou si cu 2% pe segmentul vechi." - Razvan Ceapa, Head of Operations Storia.ro & OLX Imobiliare

TNI: Cererea este in crestere pe segmentul chiriilor!

Piata chiriilor din Romania a inregistrat o cerere semnificativa in ultima perioada, iar pentru a raspunde nevoilor romanilor, pe durata celor 3 zile de eveniment, vizitatorii Targului National Imobiliar au acces inclusiv la oferte de inchirieri de proprietati.

"Pe fondul majorarii costurilor de creditare, piata chiriilor din Capitala si celelalte centre regionale s-a bucurat, in ultimul an, de o cerere mai robusta. Bineinteles ca aceasta a fost binevenita pentru proprietarii care au avut de suferit in timpul pandemiei si imediat dupa aceea, ca urmare a popularizarii muncii si cursurilor de la distanta. In momentul de fata, in piata se resimte, in plus, cresterea "traditionala" a interesului pentru chirii, odata cu inceperea anului universitar. La fel ca in anii trecuti, proprietarii tind sa majoreze preturile solicitate in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat si costurile de trai au crescut, dar marjele aplicate se incadreaza, de regula, intr-un prag de 15-20%. O tendinta tot mai vizibila este reprezentata de interesul sporit pentru inchirierea de locuinte in cadrul unor ansambluri rezidentiale noi, fie direct de la dezvoltatori, fie de la proprietari. Cata vreme localizarea este favorabila, iar pretul, unul corect, acestea sunt vazute ca o buna alternativa la apartamentele din blocurile vechi." - Costina Petrescu, CEO Titirez.ro

TNI: Trendul spre dezvoltarea imobiliara durabila: O evolutie in favoarea clientilor

In piata imobiliara din Romania se simte un trend puternic de dezvoltare de proiecte imobiliare complexe care pun accentul pe eficienta energetica si ofera o gama larga de facilitati pentru clienti. Aceasta schimbare semnificativa in modul in care sunt concepute si construite locuintele reprezinta o reflectie a cresterii interesului romanilor pentru optiuni de locuit durabile si ecologice.

"Venim la targul imobiliar TNI cu un concept unic, atat din punct de vedere architectural, cat si din punct de vedere al beneficiilor pe care o casa de acest fel le ofera. Casele din proiect sunt eficiente energetic, incluse in clasa de eficienta energetica A, au tehnologii verzi, de ultima generatie. Pompele de caldura geotermice nu sunt niste dotari standard, fiind o solutie tehnica mai scumpa, dar care are un randament foarte bun. De asemenea, sistemul de ventilare si racirea pasiva sunt dotari care imbunatatesc calitatea vietii. Scopul nostru este de a livra locuinte cu minim de mentenanta, practic ne dorim ca locuitorii acestora sa intervina cat mai putin cu reparatii in timp si sa se bucure de un randament bun si costuri reduse." - Vlas Veaceslav, CEO Ecovillas Company, dezvoltatorul Epique home

TNI: Piata imobiliara de la malul Marii Negre preferata de cei ce vor sa investeasca in tara!

In ultimii ani, piata imobiliara de la malul Marii Negre a cunoscut o dezvoltare semnificativa, datorita interesului crescand al investitorilor. Zonele cele mai cautate sunt Mamaia si Constanta, unde sunt dezvoltate complexe imobiliare cu apartamente de lux.

"Dupa o vara extrem de activa, in care am inregistrat un succes remarcabil in vanzari, echipa AXXIS Nova Resort & SPA este bucuroasa sa fie prezenta in cadrul TNI si sa impartaseasca cu publicul evolutia proiectului. Prin locatia aleasa pentru complexul rezidential AXXIS Nova Resort & SPA, am atras un numar impresionant de investitori si cumparatori dornici sa faca parte din comunitate si sa se bucure de aceasta oaza de frumusete si confort. Un alt factor important in cresterea succesului nostru a fost si numarul ridicat de clienti din Diaspora care au ales sa investeasca intr-un stil de viata placut si relaxant si in proprietati de calitate superioara. Aceasta crestere a reconfirmat atractivitatea pozitiei resortului pentru romanii din strainatate care doresc sa se intoarca acasa sau sa achizitioneze o a doua casa pe plaja Marii Negre." - Daniel Carstocea, dezvoltator AXXIS Nova Resort & SPA

TNI: Investitii cu randament superior in Dubai!

Sectorul imobiliar din Emiratele Arabe Unite se afla intr-o continua expansiune, iar investitorii pot gasi o gama variata de proprietati disponibile, de la apartamente mici si pana la vile luxoase si proiecte rezidentiale exclusiviste.

"Investitiile in proprietati imobiliare din Dubai au fost extrem de profitabile in ultimii ani, iar valoarea unei proprietati poate creste cu 30% pana la 100% in timp. Interesul romanilor pentru achizitii imobiliare in Dubai este in crestere, avand in vedere avantajele financiare pentru investitori, faptul ca nu exista taxe pe profit, pe proprietate, inchiriere sau revanzare, planurile de plata flexibile, preturi care incep de la 150.000 euro, faptul ca investitia este protejata de guvern, plata ratelor si dupa primirea cheilor, randamente ridicate ale chiriilor si posibilitatea de a detine proprietati pe viata. Investitiile inteligente in Dubai pot oferi un randament de peste 70% pe an - un lucru nemaiintalnit in lume. In consecinta, se prognozeaza ca cererea de proprietati va continua sa creasca in 2023, iar preturile proprietatilor s-ar putea aprecia cu cel putin 10-15%." - Mircea Branzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro

Foot Print R.E., firma imobiliara cu 20 de ani experienta in Dubai si Victor Marin, rezident de 20 de ani, se alatura Targului National Imobiliar.

"Echipa Foot Print R.E. vine cu oportunitati exclusive la TNI: management gratuit pe o perioada de 2 ani, randament intre 8% si 10%, aprecierea imobilelor intre 12% si 30% (chiar 320% in anumite proiecte selecte) si sansa de a castiga o vacanta pentru 2 persoane in Dubai prin participarea la tombola noastra. De asemenea, suntem dedicati ca fiecare vanzare de imobil sa sprijine lupta eroica a copiilor cu boli terminale, astfel ca vom dona o suma pentru fiecare metru patrat vandut catre Fundatia Marie Curie. Alaturati-va noua la TNI pentru a descoperi oportunitatile incredibile de investitii si pentru a contribui la cauze nobile."-Victor Marin, Director Regional de Vanzari Foot Print Real Estate

TNI: Investitii imobiliare in Miami, Florida! Preturi intre 540.000 dolari si 13 milioane USD!

Dupa Dubai, Andreea Popa, fondator Emax Real Estate, deschide piata din Florida alaturi de cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Statele Unite si prezinta in cadrul TNI o serie de ansambluri rezidentiale premium si de lux din Miami.

"Este demonstrat ca piata imobiliara este cea mai putin volatila si are o tendinta naturala de a se redresa, indiferent de contextul economic, avand bineinteles si o apreciere de pret odata cu trecerea anilor. De-a lungul celor 3 ani de business am reusit sa ne dezvoltam portofoliul in Dubai si sa ne extindem in Statele Unite ale Americii. Miami reprezinta una dintre cele mai populare destinatii de vacanta de pe continentul american, iar aici preturile pentru imobilele noi pornesc de la 540.000 de dolari pentru un studio ce este amplasat aproape de ocean, are multiple facilitati de agrement, oferind si posibilitate de a obtine un permis de sedere temporar si ajung pana la maxim 13 milioane de dolari pentru apartamente de lux semnate de designeri celebri." - Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate

TNI: OCAZIE - Investitii imobiliare in Spania! Preturi intre 236.000 euro si 4,8 milioane euro!

In cadrul Targului National Imobiliar TNI din 22-24 septembrie de la Palatul Parlamentului vizitatorii au acces la oportunitati de investitii imobiliare intr-o zona extrem de populara, pentru cei care cauta un climat placut si un nivel de trai ridicat.

"Spania este a doua cea mai vizitata tara din lume si in ultimii ani a devenit o destinatie populara pentru investitii imobiliare. Exista multe avantaje pentru achizitiile imobiliare in aceasta tara, cum ar fi: preturile accesibile, sistemul fiscal avantajos cu taxe reduse, infrastructura modernizata, climatul excelent cu 320 zile de soare, oportunitati de inchiriere si programe de zbor pe tot parcursul anului. Portofoliul agentiei Casa Spania cuprinde peste 200 de proprietati deosebite cu vederi uimitoare la Marea Mediterana, iar preturile pornesc de la 236.000 de euro si ajung pana la 4,8 milioane de euro." - Dorina Popovici, Director General Casa Spania 24

TNI: Eficientizarea energetica reprezinta o prioritate!

Cresterea cheltuielilor cu energia electrica ii determina pe romani sa caute solutii alternative prin care sa reduca pe cat posibil costurile si sa transforme imobilul pe care il au deja intr-unul mai eficient energetic. Daca ne referim la clientii care doresc sa realizeze un upgrade de locuinta, solutiile energetice implementate deja de dezvoltator reprezinta un criteriu foarte important in alegerea locuintei. Pe durata targului imobiliar TNI vizitatorii au acces atat la imobile sustenabile din punct de vedere energetic cat si la solutii ce pot fi implementate ulterior in locuinta aflata deja in proprietate.

"Suntem incantati sa lansam CO-GENERGYA in cadrul Targului National Imobiliar - TNI si este o onoare pentru noi sa fim partenerii unui eveniment cu o asemenea "traditie" in industria imobiliara din Romania. Consideram acest parteneriat ca fiind foarte oportun, intrucat serviciile si solutiile noastre energetice integrate se adapteaza perfect atat cerintelor dezvoltarii unui proiect de la zero, cat si modernizarii unor cladiri existente. Printr-un ansamblu de tehnologii inovatoare, ne ajutam clientii sa-si atinga obiectivele de maximizare a profiturilor, prin crearea unui important avantaj competitiv, ca urmare a reducerii costurilor cu energia, minimizarea emisiilor de carbon si respectarea normelor si obiectivelor de sustenabilitate. Abordarea noastra integrata se poate mula pe cerintele oricarui client, acoperind nevoi precum finantarea, proiectarea, instalarea, monitorizarea si mentenanta, pe toata durata de viata a proiectului." - Eduard George Dima, fondatorul CO-GENERGYA

TNI: Dezvoltarea de locuinte "Green Homes" ia amploare!

Vizitatorii TNI sunt invitati la standul dedicat "Green Homes" certified by Romania Green Building Council.

"Constatam o evolutie pozitiva, observand o crestere constanta a numarului dezvoltatorilor orientati spre construirea locuintelor sustenabile. In prezent, colaboram cu peste 65 de dezvoltatori si avem in portofoliu 17.500 de locuinte, fie certificate, fie in curs de certificare Green Homes. Valoarea totala a acestor locuinte depaseste 3,8 miliarde de euro. Acestea pot fi finantate prin credite verzi oferite de zece banci partenere, printre care se numara Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD, Procredit Bank si ING Bank. Mai mult, urmand succesul anterior al proiectului Smarter Finance for Families prin care programul Green Homes & Green Mortgages a fost extins in 17 tari, am demarat recent o noua initiativa la nivel european si international, denumita SMARTER finance for EU (SMARTER4EU). Obiectivul SMARTER4EU este de a cataliza certificarea proiectelor rezidentiale din intreaga Europa, cu scopul de a atinge o valoare de piata de 100 de miliarde euro. Aceste proiecte corespund sau chiar depasesc standardul de performanta stabilit de taxonomia europeana privind finantarile verzi, garantand astfel o performanta de mediu autentica si o guvernanta riguroasa. Acest program este sprijinit de Agentia Executive pentru Clima, Infrastructura si Mediu (CINEA) din cadrul Comisiei Europene, prin intermediul programului LIFE Clean Energy Transition." - Monica Ardeleanu, Director Executiv si de Cercetare, Romania Green Building Council.

Targ de Joburi Imobiliare la TNI!

Organizatorii Targului National Imobiliar impreuna cu Asociatia Brokerilor Imobiliari gazduiesc Targul de Joburi in domeniul real estate in cadrul TNI. Daca simti ca esti pregatit pentru o schimbare in cariera si vrei sa incerci un domeniu in care sa obtii rezultate pe masura muncii depuse, prima sansa iti este oferita in cadrul editiei TNI din perioada 22-24 septembrie la Palatul Parlamentului. Deschiderea targului de joburi din cadrul TNI are loc vineri, 22 septembrie ora 12.00, iar speakerii invitati la deschidere sunt Dragos Vilceanu, fondatorul ABI si Alex Printz, co-fondatorul agentiei Mr.Exclusivitate. Candidatii participanti la eveniment vor fi consiliati de catre un Coach ABI si sunt sustinuti de catre Asociatia Brokerilor Imobiliari, care le va pune la dispozitie gratuit, o serie de cursuri de brokeraj imobiliar, constand intr-un program de training la nivel avansat in domeniul competentelor legate de real-estate.

Pentru detalii suplimentare si Lista de Participati la eveniment va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuit pentru Android si IOS.

Mai multe informatii: www.targulnationalimobiliar.ro

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, Emax Real Estate, Exigent Unique Properties, Imobiliare Dubai, Co Genergya, Asociatia Brokerilor Imobiliari, Imobiliare.ro, Imobiliare.net

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia.ro

Eveniment recomandat de: Titirez si ImoPR

Parteneri Media: Anuntul.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Rezidential.net; etc.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!