4 beneficii ale unui rastel pentru biciclete

in Diverse

In prezent, mersul cu bicicleta castiga prioritate in fata masinilor, orasele europene trecand printr-o adevarata schimbare in materie de design urban si, implicit, planificarea transportului. Infrastructura pentru biciclete aduce beneficii inclusiv afacerilor. Strazile proiectate in favoarea mersului cu bicicleta si parcarii acesteia la un rastel pentru biciclete au facut ca majoritatea intreprinderilor sa inregistreze o crestere a numarului de cumparatori si a veniturilor.

Rastel biciclete

Un mediu mai curat

Avand in vedere ca activitatile economice produc, de regula, cantitati importante de emisii de gaze cu efect de sera (GES), in ultimele decenii a aparut o necesitate a antreprenorilor de a se asigura ca nivelul acestora in afacerea proprie este unul cat mai redus.

O modalitate prin care companiile pot reduce impactul asupra mediului consta in implementarea parcarilor special amenajate pentru biciclete. Prezenta unui rastel pentru biciclete reduce timpii necesari pentru identificarea unui loc de parcare cu masina, contribuind, astfel, la reducerea poluarii.

Prin incurajarea ciclismului ca metoda de transport durabil, pot fi reduse emisiile de gaze cu efect de sera (GES) provenite din trafic, responsabile pentru incalzirea climatica - un fenomen cu multiple consecinte.

Emisiile GES necesita atentia oricarui antreprenor in scopul indeplinirii prevederilor legale si integrarii cat mai multor componente de sustenabilitate in afacerea detinuta.

Dezvoltarea sustenabila a afacerilor

Dezvoltarea durabila face referire la modalitatea prin care antreprenorii isi pot creste afacerea fara sa afecteze in mod negativ mediul, comunitatea ori societatea in care se afla.

In afaceri, sustenabilitatea se refera la efectul pe care business-ul il are asupra mediului si impactul sau asupra societatii.

Includerea rastelurilor pentru biciclete in orice afacere promoveaza un mijloc de transport ecologic, care ajuta la reducerea amprentei globale asupra mediului.

Satisfactia clientului

Satifacerea nevoilor clientului trebui sa reprezinte intotdeauna o prioritate. Prin instalarea unui rastel pentru biciclete, clientii vor beneficia de optiuni sigure pentru parcarea bicicletelor.

Indiferent daca detineti un birou corporativ, un restaurant sau un magazin de vanzare cu amanuntul, exista numeroase motive pentru care clientul va aprecia includerea unei parcari prietenoase pentru biciclete:

Cresterea veniturilor. Prin integrarea parcarii pentru biciclete, se incurajeaza interactiunea cu o baza mai mare de clienti interesati de serviciile oferite. In lipsa unor optiuni accesibile de parcare pentru biciclete, posibilii clienti care prefera acest mijloc de transport vor evita sa treaca pragul institutiei.

Evitarea furturilor de biciclete. In prezent, exista modele si sisteme de prindere variate anti-furt ce reusesc sa treaca, cu succes, testul sigurantei. Astfel, atat angajatii, cat si clientii, sunt incurajati sa apeleze la mersul cu bicicleta pentru a reduce consumul de energie, emisiile de gaz cu efect de sera provenite din trafic, precum si pentru a economi bani.

Promovarea starii de bine. O companie de succes este cea cu cu angajati sanatosi. In plus, angajatii activi din punct de vedere fizic implica mai putine costuri pentru servicii medicale, un moral mai ridicat al acestora si, implicit, mai multa stima de sine. Intrucat majoritatea companiilor imbratiseaza programe si initiative de wellness mai bune, multe dintre ele includ parcarea pentru biciclete dedicata angajatilor, pentru a promova o viata mai sanatoasa.

Estetica

Rastelurile pentru biciclete vin intr-o varietate de stiluri si optiuni de montare care pot satisface atat estetica, cat si functionalitatea spatiului, contribuind la mentinerea unui aspect exterior corespunzator.

Astfel, parcarile pentru biciclete ofera o solutie simpla care poate crea uniformitate si o atractie deosebita asupra design-ului companiei. Optiunile de rasteluri pentru biciclete din otel galvanizat sau din otel inoxidabil reprezinta o alegere excelenta de prevenire a ruginirii dispozitivelor in timp.

Vidas Met este producator rasteluri metalice pentru biciclete, fabricate din otel, vopsite in camp electrostatic rezistent la coroziune, cu design rezistent la vandalism, promovand mijloacele de transport ecologice in randul companiilor interesate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!