Debransarea de la RADET Termoenergetica - o solutie populara pentru reducerea costurilor si a problemelor frecvente

in Diverse

Din ce in ce mai multi proprietari de apartamente sau case au ales sa se deconecteze de la sistemul centralizat de incalzire furnizat de RADET Termoenergetica si sa apeleze la o sursa de incalzire proprie, din cauza costurilor ridicate si a problemelor frecvente ale sistemului centralizat. Pentru a asigura o deconectare legala si sigura de la sistemul centralizat, compania HELP Instal pune la dispozitie serviciile de care este nevoie.

Debransare RADET

Acte necesare pentru debransare RADET Termoenergetica

Debransarea de la sistemul de incalzire centralizat este reglementata prin Legea nr. 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termica. In general, debransarile se fac incepand din primavera pana toamna (lunlle aprilie-septembrie), dupa care urmeaza perioada de incalzire a locuintei si debransarile nu mai sunt posibile.

Pentru a solicita debransare RADET Termoenergetica, este necesara completarea unui set de documente, inclusiv cererea de debransare, acordul scris al vecinilor, cererea catre Asociatia de Proprietari si proiectul tehnic de debransare de la reteaua de termoficare, intocmit de un proiectant specializat si atestat MLPTL, IS si IT. De asemenea, este necesar un acord de acces la sistemul de distributie de gaze si un contract de furnizare sau aviz tehnic de racordare la sistemul de distributie gaze naturale.

Help Instal se ocupa de debransare legal si sigur

HELP Instal poate ajuta proprietarii de apartamente sa completeze toate documentele si sa indeplineasca formalitatile necesare pentru debransare, oferind servicii complete. Compania este autorizata de ANRE si agreata de Distrigaz pentru a proiecta si executa instalatii de gaze naturale si debransari in Bucuresti si judetul Ilfov.

Totodata, Help Instal ofera si serviciul de verificari gaz, caruia este esential sa ii acordam importanta sporita. Prin efectuarea procedurilor de revizie gaz in mod regulat, putem preveni accidentele si proteja atat persoanele implicate, cat si proprietatea.

Debransarea de la RADET Termoenergetica poate fi o optiune avantajoasa pentru proprietarii de apartamente, reducand costurile de incalzire si apa calda. In plus, debransarea poate reduce riscul de avarii la instalatia de incalzire centralizata si poate creste valoarea proprietatii.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!