Vrei sa stii unde sunt cele mai accesibile preturi din Capitala? Iata!

in Financiar

Capitala este unul dintre orasele care atrag cele mai multi noi locuitori in fiecare an. Acest lucru se datoreaza oportunitatilor disponibile in acest oras si a facilitatilor la care oamenii au acces. In timp ce unii aleg sa locuiasca cu chirie, altii cauta sa cumpere o locuinta in care sa isi poata crea viata la care viseaza.

Preturi mici locuinte Bucuresti

Fiind capitala tarii si unul dintre cele mai bine dezvoltate orase din Romania, preturile imobiliarelor este unul pe masura. De aceea, majoritatea cumparatorilor isi doresc sa gaseasca un apartament care sa aiba un pret accesibil si un raport calitate-pret avantajos. Drept urmare, acestia se pot orienta catre urmatoarele zone ale Capitalei:

  • Berceni

Unul dintre cartierele cele mai apreciate de cei care locuiesc in Capitala este Berceni, principalul motiv fiind posibilitatea de a gasi apartamente noi la preturi bune. In plus, locuintele din aceasta zona au acces la statii pentru mijloacele de transport in comun, in special statii moderne de metrou. Astfel, locuintele sunt potrivite mai ales pentru persoanele care lucreaza in corporatii si nu isi doresc sa piarda timp in trafic.

Cum corporatistii vin, in general, impreuna cu familiile atunci cand primesc un nou job in zona, un apartament cu 3 camere din Berceni este foarte potrivit pentru ei.

  • Drumul Taberei

O alta zona caracterizata de un raport calitate-pret avantajos in ceea ce priveste achizitiile imobiliare este Drumul Taberei, care nu de mult a intrat in atentia cumparatorilor si dezvoltatorilor imobiliari. Acest lucru s-a intamplat datorita deschiderii unei noi statii de metrou, ceea ce a atras o mai buna dezvoltare a infrastructurii si, prin urmare, a accesului la facilitati.

De asemenea, parcul din zona a fost reamenajat, devenind mai atractiv atat pentru copii, cat si pentru adulti, deoarece au fost create parcuri de joaca, piste de bicicleta, alei de promenada, sere cu plante exotice.

  • Militari

Un alt cartier care devine tot mai popular in preferintele cumparatorilor de apartamente este cartierul Militari, foarte multe proiecte imobiliare noi fiind dezvoltate in aceasta zona a Capitalei, fiind totodata unul dintre cele mai accesibile cartiere din Bucuresti.

Ca urmare si centrele comerciale sau alte tipuri de facilitati au devenit o prioritate pentru dezvoltatori, atragand si mai mult noi locatari in zona.

In concluzie, in ciuda preturilor mari la imobiliare, inca mai exista zone in care pot fi gasite apartamente si la preturi mai bune, chiar si cand vine vorba despre locuinte noi.

Daca vrei sa descoperi apartamente noi in SUdul Bucurestiului, cei de la SudRezidential iti ofera sute de optiuni, care mai de care mai interesante.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!