La ce sa acordati atentie atunci cand alegeti plinte pentru o podea din lemn?

in Decoratiuni

Un parchet din lemn este unul dintre elementele cheie ale oricarui design interior - adauga clasa si eleganta atemporala. Indiferent de tipul de lemn si nuanta podelei pe care o alegeti, fiecare aranjament este completat de alegerea plintelor potrivite. La ce sa fii atent cand iei o astfel de decizie?

Plinta podea din lemn

Daca dorim ca interioarele pe care le amenajam sa arate stilat, ar trebui sa acordam o atentie deosebita fiecarui element, chiar si celui mai mic, al finisajului lor. Una dintre problemele de baza cu care trebuie sa ne confruntam este alegerea plintelor potrivite, astfel incat acestea sa formeze un tot coerent cu podeaua din lemn natural. Stilul in care dorim sa decoram casa sau apartamentul joaca aici un rol cheie.

Plinta alb culoare populara

Plinte in nuante de alb atemporal sunt perfecte pentru interioarele scandinave sau provensale. In camerele amenajate in acest stil domina culorile discrete - nuante de gri sau culori delicate, pastelate. Combinarea acestora cu plinte albe iti va da un efect pe langa care nimeni nu va trece indiferent. De asemenea, este important ca plintele albe sa mareasca vizual interiorul reflectand lumina. Prin urmare, vor fi o alegere ideala pentru inchperile mici, slab luminate, carora dorim sa adaugam luminozitate si luminozitate.

Plinte furniruite in nuante albite

Plinte furniruite in nuante de lemn albit vor fi o completare eficienta a incaperilor amenajate in stil maritim sau shabby chic. Combinate cu parchet lemn natural de nuanta identica, acestea vor indeplini perfect rolul unui plus non-intruziv la stil - vor adauga confort interiorului, dar, in acelasi timp, nu vor distrage atentia de la alte detalii de finisare.

Plinte furniruite in nuante naturale, deschise

Plinte furniruite in nuante care se refera la culoarea naturala a materiei prime din lemn sunt completarea perfecta a interioarelor in stil glamour. Culoarea lor naturala va sparge subtil accesoriile care atrag prin stralucirea si splendoarea lor, adaugand caldura acasa camerelor.

Plinte furniruite in nuante inchise

Culorile inchise ale plintelor furniruite vor fi perfecte pentru interioarele clasice si traditionale. Combinate cu comode stilizate sau canapele masive si combinate cu o podea din lemn natural in nuanta corespunzatoare, vor adauga un caracter clasic si elegant interiorului. Ele vor fi prezentate cel mai eficient in camere cu o suprafata mare, motiv pentru care vor fi o alegere excelenta pentru apartamentele din case de locuit restaurate sau din resedinte suburbane.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!