Cel mai frumos cadou pentru parintii tai vine de la Class Gifts

in Diverse

Un cadou daruit din suflet este ceea ce asteapta cei care isi sarbatoresc aniversarea si organizeaza o petrecere in cinstea evenimentului. Parintii se afla primii pe lista persoanelor importante din viata noastra. Ei sunt cei care ne iubesc neconditionat si merita toata atentia noastra. Pentru a-i rasplati poti intra pe Class Gifts. Noi iti vom prezenta cateva idei de cadouri potrivite pentru a fi oferite parintilor.

Idei cadouri pentru parinti

Cadouri de lux de la firma Class Gifts

Inca nu ai auzit de Class Gifts? Acest magazin online vinde produse din cristal de Bohemia, icoane de argint si aproape orice obiect decorativ de lux. Obiectivul lor este sa le ofere clientilor obiecte de cea mai buna calitate.

Produsele pe care le veti gasi la ei sunt, in mare parte, din argint si cristal Bohemia. Cel din urma este atractia principala, iar noi va incurajam sa le acordati o sansa! Cum mentionam mai devreme, astazi ne vom focusa pe cateva cadouri pentru parintii dumneavoastra.

Ar fi bine sa fie cumparate cadouri separate sau un cadou mare pentru ambii parinti? Noi iti vom face propuneri pentru ambele variante, iar la sfarsit vei face alegerea pe care o consideri cea mai buna.

  1. Icoana cu Sfanta Familie;
  2. Rame foto din argint;
  3. Vaze din cristal de Bohemia;
  4. Incalzitor cognac;
  5. Caseta de bijuterii.

Incepe cu o serie de icoane din argint: Icoana cu Sfanta Familie

O prima idee de cadou din lista noastra este celebra icoana cu Sfanta Familie. Recomandam aceasta icoana datorita faptului ca familia este un grup important in societate. Parintii sunt cei care ne ajuta sa ajungem acolo unde ne dorim. Ei ne ofera incredere de sine, iubire neconditionata si curaj sa ne depasim limitele.

Idei cadouri pentru parinti

Icoanele de argint de la Class Gifts sunt la mare cautare in randul familiilor. Parintii tai se vor bucura de un astfel de cadou imbracat in argint. Iti doresti un alt model de icoana? Poti oricand sa alegi o alta icoana din categoria de icoane de argint de la Class Gifts. Magazinul propune o mare diversitate de modele de icoane, fiecare speciala in felul sau.

Pastreaza-ti amintirile in rame foto din argint

Cand mergeam in vizite la bunici, de obicei in camera lor era un perete plin de fotografii. Daca pozele vechi si sterse de timp nu erau agatate, se aflau cel putin pe o noptiera. In acest mod isi aminteau bunicii de tinerete si de familia lor.

Parintilor tai le va face placere sa primeasca rame foto de la tine. In cazul in care le-ai daruit si nepoti, cu atat mai mult se vor bucura de ele. Poti alege atat rame foto din argint, cat si din cristal Bohemia, un nou produs de calitate superioara de la Class Gifts.

Vaze din cristal de Bohemia pentru cele mai frumoase femei

In lista de fata nu puteam sa nu adaugam frumoasele vaze din cristal de Bohemia. Stiati ca vazele sunt printre primele obiecte care au fost faurite din cristalul de Bohemia? Mesterii din Cehia de astazi se mandresc cu aceste obiecte decorative de lux.

Orice locuinta este mai luminata cand se gasesc flori in ea. Vazele din cristal bohemian de la Class Gifts ajuta florile sa fie mai minunate si mai frumos prezentate. Suntem siguri ca ambii parinti vor fi incantati sa aiba un asemenea obiect decorativ de lux in locuinta lor.

Incalzitor pentru cognac din argint: model Cornul Abundentei

Pentru tata am pregatit un cadou de care va fi pe deplin multumit: incalzitor de cognac. Incalzitoarele de cognac de la Class Gifts nu sunt orice incalzitoare, ci sunt placate cu argint. Atentia la detalii cu care sunt faurite aceste minunate piese este exceptionala.

Class Gifts iti pune la indemana mai multe modele de incalzitoare pentru cognac. Noua ne-a atras atentia modelul care reprezinta cornul abundentei. Mai poti opta si pentru alte modele precum:

  • Incalzitor cognac cu model Silver Hands;
  • Incalzitor cognac Lingua Grande;
  • Incalzitor cognac aurit Lingua Large.

Caseta de bijuterii hand-made din ceramica greceasca

Pe mama am lasat-o la urma pentru ca avem un cadou special pentru ea: o caseta de bijuterii. Caseta de bijuterii este ideala deoarece este lucrata manual din ceramica greceasca. In plus, este placata cu aur de 24K.

Multe alte cadouri te asteapta pe magazinul online ClassGifts.ro. Paharele de vin din cristal de Bohemia sau seturile de cafea argintate sunt doar cateva dintre ele. Tot ce trebuie sa faci acum este sa le vizitezi site-ul. Cine stie, poate vei alege si tu cu un cadou pentru tine sau parintii tai!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!