Iata 3 lucruri de care ai nevoie pentru a-ti crea propriul loc cozy in anotimpul rece

in Decoratiuni

Odata cu venirea sezonului rece, timpul petrecut afara se va scurta. De aceea, multe persoane incep sa isi pregateasca locuintele pentru ceea ce urmeaza sa vina. Pregatirile de toamna incep atat cu diverse decoratiuni de sezon, cat si cu achizitionarea unor lucruri cu ajutorul carora sa te simti mai confortabil in propriul camin. Astfel, sunt cateva obiecte care te-ar putea ajuta sa iti realizezi un spatiu de relaxare de care sa te bucuri din plin de fiecare data cand ai ocazia. Daca vrei sa descoperi care sunt acestea, citeste in continuare acest articol.

Amenajare cozy

Descopera de ce ai nevoie pentru spatiul tau hygge

Lumanari

Daca nu ai auzit pana acum de reteta daneza a fericirii, cuvantul "hygge" se refera la tot ce are legatura cu relaxarea, cu orice te face sa te simti confortabil. In zilele racoroase in care lumina soarelui abia daca se vede, starea ta de spirit poate avea de suferit. De aceea, un coltisor cozy chiar la tine acasa poate fi potrivit pentru a te face sa te simti mai bine. Poti opta pentru o lumanare cu suport de la Myricandles.ro care nu doar sa aiba un miros placut, dar si sa dea bine din punct de vedere vizual. Lumanarile au un rol foarte important in privinta acestui lucru, asa ca nu ezita sa achizitionezi si tu cel putin una.

Suport lumanare

O cana preferata

Pentru ca vara s-a sfarsit este momentul potrivit sa treci de la bauturile reci, de tip frappe, la bauturile calde. Este anotimpul ideal pentru cafea, ciocolata calda si ceaiuri. Pe internet poti gasi o multime de arome noi si interesante pe care sa le incerci si cu care sa te rasfeti. Pentru a savura pe deplin bautura preferata, ai nevoie de o cana pe masura. Chiar daca este posibil sa nu te fi gandit la asta, cana din care bei iti poate imbunatati starea. Trebuie sa fie una care sa iti placa vizual si care sa fie potrivita pentru bautura pe care o consumi.

Patura pufoasa

Nu exista loc cozy fara o patura pufoasa in care sa te relaxezi. O seara perfecta poate incepe fix asa, cu tine in canapea sau fotoliu, o lumanare aprinsa, o bautura de savurat, cocolosindu-te intr-o patura pufoasa si bucurandu-te de o carte sau de un film. Nu trebuie sa fie o patura foarte mare sau grea, poti alege orice ti se pare tie confortabil. Nu uita sa alegi ceva de calitate pentru ca materialul sa reziste spalarilor si sa nu se deterioreze.

In concluzie, daca iti doresti un loc confortabil in care sa te relaxezi si sa te bucuri de liniste, il poti realiza chiar tu simplu si usor la tine acasa. Ai nevoie doar de cateva piese de rezistenta si gata! Ai propriul loc cozy doar pentru tine. Lucrurile esentiale mentionate mai sus sunt usor de gasit, la preturi accesibile si vor avea o importanta majora.

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!