5 obiecte excentrice pentru casa ta

in Diverse

In cazul in care iti doresti ca amenajarea locuintei tale sa fie iesita din comun, iata cateva idei incercate de altii, care au starnit numeroase comentarii de-a lungul timpului.

Cada freestanding

Iata care sunt cele 5 obiecte excentrice pentru casa ta:

1. Cabina telefonica - O cabina telefonica rosie, ca in Londra, este un accesoriu excentric pe care unii oameni au ales sa il monteze in livingul din locuintele lor. E un obiect care cu siguranta nu trece neobservat, avand in vedere ca ocupa un spatiu destul de mare si este de un rosu aprins. Ce-i drept, este dificil sa faci o amenajare in care sa se potriveasca, dar pentru cei pasionati de cultura britanica aceasta solutie merita luata in calcul. In schimb, alti oameni pasionati de Londra aleg doar sa isi monteze in locuinte tablouri cu celebrele cabine telefonice rosii din capitala Angliei.

2. Aparat de sloturi - Un alt accesoriu excentric intalnit in unele case este acesta. Unii oameni isi doresc sa isi aduca aminte de vacantele facute in Las Vegas, locul considerat paradisul distractiei din intreaga lume. Astfel, in timp ce tot mai multi oameni aleg sa se distreze online, in conditiile in care in sectiunea NetBet pacanele sunt peste 2.000 de jocuri disponibile, exista si impatimiti care aleg sa isi decoreze locuinta cu un astfel de aparat. Atrage cu siguranta toate privirile, in conditiile in care este luminos, colorat si scoate sunete placute. De altfel, exista si oameni care aleg sa isi monteze in living sau birou console arcade, care sa le aduca aminte de anii '70 sau '80.

3. Cada in living - Mai ales in locuintele spatioase, oamenii au inceput sa monteze tot mai des si o cada de tip freestanding. In special in locuintele care au si o priveliste spectaculoasa, preferabil la o inaltime cat mai mare sau intr-o casa de vacanta. Daca pe vremuri astfel de imagini le vedeam doar in filme, in zilele noastre a avea o cada freestanding in living nu mai este chiar atat de neobisnuit. E un concept tot mai des intalnit, care se regaseste si in unele hoteluri. E greu insa de prevazut cat va tine aceasta moda, in conditiile in care cu ceva decenii in urma era la moda sa ai telefon fix in baie, detaliu care a disparut complet pe masura ce tehnologia a avansat.

4. O bicicleta de decor - Nu e vorba despre o bicicleta normala, tinuta in locuinta din lipsa de spatiu, ci de una de decor. De cele mai multe ori, bicicletele sunt integrate in amenajari montate pe perete, cu diverse spatii mici pentru depozitarea unor lucruri sau doar pentru a umple un loc ce parea gol. Dar exista in alte amenajari inclusiv mese sub forma unor biciclete. Practic, bicicleta este absolut normala, doar ca deasupra are blatul pentru masa si in fata are un suport de flori. O astfel de masa poate fi cumparata si in Romania, dar are o inaltime ceva mai mare si trebuie completata cu scaune de bar.

5. Un bibelou in forma de peste - Mai ales pentru amenajarile de tip retro sau vintage, aceasta decoratiune cu siguranta va reusi sa atraga multe priviri si comentarii. Cumva aduce aminte de anii de dinainte de 1989 si de perioada in care astfel de obiecte erau nelipsite din casele romanilor. Inca se mai gasesc la vanzare bibelourile in forma de peste, atat in magazinele obisnuite cat si in targuri sau talciocuri. Desigur, o astfel de decoratiune se potriveste la fix cu un mileu.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!