Cum sa-ti mentii holul bine organizat

in Ghid Practic Casa

Mormanul de pantofi si haine de sezon adunate pe hol ajung sa te copleseasca, daca nu gasesti un sistem pe care sa il respecte toata lumea. Un cuier adecvat volumului de textile folosite concomitent de familie, plus un pantofar etajat sau inchis pot rezolva elegant problema. Un dulap de incaltaminte pe hol nu ocupa de fapt atat de mult spatiu si este practic de neinlocuit in utilizare.

Hol organizat

Cuierul de perete - un clasic discret lipit de perete

De asemenea, un cuier hol, oricat de ingust ar fi spatiul, tot este necesar. Exista diverse modele pentru un astfel de mobilier. De exemplu, in functie de dimensiunea holului tau, ai putea alege un cuier de perete din PAL care nu ocupa prea mult spatiu, se prinde usor si rapid in perete, are 5-6 agatatori practice si unele modele au inclusiv polita pentru palarii, umbrele, esarfe, genti etc. Combina-l cu un suport pentru pantofi, oglinda si alte module din colectia magazinului online magazin.sporulcasei.ro, pentru a te bucura de o casa confortabila, cu un design modern.

Cuier pom, portmantou sau stender - varianta autonoma pentru haine si palarii

O alta modalitate de a depozita hainele este cuierul pom. Este o piesa complet autonoma, se poate muta dupa bunul plac si nu implica nici un fel de modificari la pereti sau pardoseala, nefiind prins de nimic. Un alt avantaj este utilizarea mai multor agatatori - minim 8 de obicei - de jur imprejurul tijei centrale. Iti poate fi livrat rapid acasa, iar monatjul este extrem de simplu. Ca si design, vorbim despre modele clasice, din lemn curbat, pana la modele moderne, din metal sau combinatii de metal cu lemn.

Un stender de haine este o alta optiune pentru a depozita camasile, sacourile, scurtele, paltoanele, pantalonii etc. Aceasta este o solutie practica pentru oricine si mai ales pentru cei care primesc oaspeti adesea sau schimba des locuinta. Este o optiune buna si pentru spatiile publice, facand pereche buna cu umerasele. De ce sa investesti in dulapuri relativ scumpe si care ocupa mult spatiu, daca poti cumpara un suport pentru haine si cateva umerase, care ar face o treaba mult mai buna. In magazinul online magazin.sporulcasei.ro vei gasi o varietate de modele care sa se potriveasca gustului tau.

Portmantoul este solutia eleganta pentru pastrarea in bune conditii a hainelor elegante, cu croiala clasica, avand zone de suport pentru sacouri dar si pentru pantaloni. Este o adaugire practica pentru un dormitor cu dressign dar si pentru un birou, ajutand la pastrarea hainelor elegante in cele mai bune conditii.

Pantofarul - inchis sau deschis?

Depozitarea pantofilor intr-un coridor mic poate fi o adevarata provocare, iar gasirea unui echilibru intre functionalitate si estetica este usoara, daca alegi magazinul online magazin.sporulcasei.ro. Suportul de depozitare a pantofilor isi gaseste de obicei un loc la intrare si tot ce trebuie sa decizi este daca iti place deschis sau inchis? Cu sezut incorporat sau simplu? Designul si forma sa generala sunt in mare parte determinate de stilul existent si de constrangerile spatiale. Bancuta mica, cu rafturi incorporate sau doar un dulap practic, face o treaba minunata. Astfel, nu numai ca vei avea un loc unde sa iti pastrezi pantofii, dar vei avea si o atmosfera fermecatoare in hol.

Un pantofar pentru hol in culoarea alb lucios, realizat din PAL sau MDF poate reprezenta un element de design si confort pentru holul tau, mai ales daca are si sezut. Aceste dulapuri sau rafturi pentru pantofi sunt realizate in diverse culori, cele mai populare fiind albul, stejar sonoma, fag sau cires. Daca spatiul din hol este limitat poti alege un raft simplu pentru pantofi din metal si polipropilena.

Fiecare hol are nevoie de mobilier pentru depozitarea pantofilor si a hainelor. Dar de multe ori, holurile sunt inguste si nu permit amplasarea unui numar mare de piese de mobilier. De aceea, o buna combinatie este un pantofar, cuier hol si o oglinda ingusta de hol.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!