Grup V.I.P. pentru clientii Vindem-ieftin.ro

in Recomandari

Dedicat tuturor celor ce vor sa achizitioneze si sa construiasca inteligent, grupul VIP se anunta de departe un serviciu de succes.

Grupul V.I.P. este un proiect Premium prin care clientii vor beneficia de conditii speciale si consiliere prioritara pentru orice tip de proiect, cu conditia sa ne trimita o solicitare de materialele de constructii din minimum cinci categorii de produse.

vindem-ieftin

Avantajul principal al celor care beneficiaza de acest serviciu este economia de timp. Clientii nu vor mai alerga prin depozite dupa oferte de pret si ulterior dupa materialele necesare, deoarece vor fi consiliati de catre consultantii nostri specializati tehnic in vederea achizitionarii de produse de cea mai buna calitate la preturi de producator. Astfel, in urma consfatuirilor purtate in grupul cu prioritate, clientii nostri achizitioneaza totul dintr-un singur loc; de la materiale pentru structura si fundatie, beton la cifa, pana la amenajari interioare si exterioare. Pretul materialelor poate fi negociabil, in functie de cantitate, comanda ajungand in siguranta, direct de la Producator, la adresa clientului, oriunde in Romania!

Vindem-Ieftin.ro este o platforma online, care ofera persoanelor interesate sa construiasca: materiale de constructii si servicii de consultanta de specialitate!

Cine face parte din grupul V.I.P.?

Acest serviciu este dedicat exclusiv persoanelor care au o lista de produse din minim 3 categorii, sau clientilor care au mai cumparat prin noi materiale de constructii. In urma solicitarii, se va crea un grup privat, compus din consultanti de specialitate, in functie de materialele necesare si directorul comercial care va coordona intregul proces de ofertare.

Grupul VIP este un proiect care are ca si obiectiv satisfacerea clientului.

Cosmin Raileanu General Manager Vindem-ieftin.ro: "Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor cu seriozitate si sustin ca prin acest serviciu clientul va economisi mai mult timp pretios! Am fost alaturi de mii de clienti si impreuna am economisit sume importante fata de comertul traditional , acum insa vrem sa le oferim TIMP ; uneori , timpul este mult mai pretios decat banii, de aceea am hotarat ca unii clienti care au nevoie de materiale din mai multe categorii sa beneficieze de consultanta dedicata, privata si rapida prin acest serviciu VIP. Multumirea clientului pentru noi este primordiala, de aceea ne vom directiona toata atentia asupra nevoilor clientului pe toata perioada de ofertare"

De ce sa faci parte din grupul V.I.P.?

  • Este un serviciu gratuit
  • Ai parte de raspuns instant
  • Beneficiezi de consultanta profesionala prioritara si completa
  • Confidentialitate
  • Economisesti timp primordial
  • Informatiile sunt centralizate intr-un singur loc si se transmite o oferta personalizata completa
  • Informare status livrare
  • Conditii speciale

Daca nu iti faci Grupul V.I.P:

  • Poti pierde timp cautand preturi si oferte prin depozite si hipermarketuri
  • Poti achizitiona produse slab calitative recomandate de mesteri
  • NU ai parte de consultanta de specialitate instant
  • Iti intrerupi activitatea prefosionala pentru a achizitiona materiale de constructii
  • Incarci si descarci singur materialele achizitionate din depozite sau hipermarketuri
  • Poti uza mijlocul de transport cu care iti ridici materialele de constructii
  • Nu esti complet informat.

Decizia a fost luata ca urmare a analizei de piata cu privire la comportamentul clientilor in procesul de achizitie. Lipsa timpului si dorinta oamenilor de a primi cat mai multe informatii intr-un timp scurt, ne-a determinat sa implementam acest serviciu prin care clientul se poate bucura de comoditatea ONLINE-ului.

Comertul online s-a dezvoltat de la an la an, ceea ce denota faptul ca romanii au depasit teama de aceasta metoda de achitie si de plata online, iar noi pe aceasta cale dorim sa ii incurajam in aceasta directie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!