3 dispozitive pe care trebuie sa le ai acasa pe timp de vara. Tu le ai pe toate?

in Recomandari

Vara este un anotimp care, pe langa zilele frumoase si serile placute, aduce si unele disconforturi, cum ar fi temperaturile foarte ridicate. Pentru acest lucru, dar si pentru altele, poti gasi solutia in tehnologia din prezent, mai bine zis, in diverse dispozitive pe care le poti avea la indemana.

Aer conditionat acasa

Pe langa caldura, micile rasfaturi la care apelezi mai ales acum pentru a te simti bine, cum ar fi unele bauturi nesanatoase, ar trebui regandite, astfel incat sa nu iti dauneze. Acest lucru ar trebui as fie valabile tot timpul, dar vara ar putea fi momentul perfect pentru astfel de schimbari.

Care sunt dispozitivele pe care ar trebui sa le ai in locuinta vara?

1. Aer conditionat

Un aparat de aer conditionat este mai mult decat suficient pentru a te putea bucura de un confort termic in zilele toride ale acestui anotimp. Acesta este mult mai eficient decat un ventilator, deoarece, daca il stingi, nu va mai avea efect, pe cand un asemenea dispozitiv are mai multa putere, iar racoarea se mentine pe o perioada indelungata. Ambele consuma energie electrica, insa ventilatorul nu se dovedeste a fi la fel de performant.

2. Smoothie maker

Vara este anotimpul multor fructe delicioase, iar aromele lor sunt perfecte pentru a-ti oferi senzatia de racoare pe care o cauti. O bautura energizanta si fresh din aceste alimente este solutia perfecta. Poti incerca sa prepari cateva smoothie-uri din zmeura, capsuni, cirese, pepene, fructe de padure sau mango. Sunt mult mai sanatoase fata de variantele de sucuri carbogazoase si pline de ingrediente artificiale din comert, care dauneaza sanatatii cu fiecare pahar consumat. Fata de acestea, preparatele proaspete iti vor asigura aportul necesar de minerale si substante nutritive, te vor face sa te simti mai bine si nu sunt un pericol pentru tine.

3. Aparat de gheata

Acest dispozitiv este folosit, in general, in restaurante, pub-uri, cafenele si alte astfel de locatii, insa nu ar fi o idee rea sa ai si tu unul acasa. Aparatul de gheata te va ajuta intotdeauna sa servesti bauturile preferate putin mai reci decat temperatura camerei, astfel incat sa te racoresti. Asta nu inseamna sa te expui riscului la anumite afectiuni, cum ar fi raceala, insa daca nu exagerezi cu cantitatea cuburilor de gheata, atunci te vei bucura de vara fara grija temperaturilor prea ridicate.

Decat sa astepti varianta clasica a tavilor la congelator doar pentru cateva cuburi, nu este nimic gresit, insa daca, de exemplu, petreci o perioada cu mai multe rude sau prieteni, este mult mai eficient un aparat special, care face cateva kilograme de gheata intr-un timp destul de scurt.

Asadar, daca si tu iti doresti o vara placuta, asigura-te ca ai in locuinta ta cel putin primele doua dispozitive. Acestea iti vor deservi ani la rand, asa ca este o investitie foarte buna. De asemenea, te poti folosi de ele nu doar vara, ci ori de cate ori ai nevoie.

Sursa foto: shutterstock.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!