Webinar TNI: Oferte imobiliare concrete in capitala si la munte!

in Targuri si expozitii

Investitiile imobiliare sunt recomandate atat in perioade de crestere economica, pentru diversificarea portofoliului si atingerea independetei financiare, dar mai ales in perioade de crize, deoarece proprietatile imobiliare isi pastreaza valoarea in timp mai bine decat alte achizitii.

Webinar Targul National Imobiliar - oferte imobiliare

Saptamana aceasta continuam seria de webinarii TNI cu prezentari concrete de oferte imobiliare din Bucuresti si de pe Valea Prahovei.

Scopul echipei TNI este de a aduce mai aproape persoanele interesate de achizitii imobiliare de acei dezvoltatori si agenti imobiliari ce sunt cu adevarat profesionisti, au experienta in domeniu si pentru ei vanzarea de proprietati reprezinta un succes doar cand clientul este multumit.

Joi, 7 mai, ora 12:00 ii avem invitati pe Edward Grosu- Senior Account Manager Hils Pallady Apartments & Palladium Residence 2 si pe Andrei Gornea- agent imobiliar Mervani Invest ce ne vor prezenta oferte imobiliare concrete in capitala si la munte!

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI- Cristina Bercea.

Locurile sunt limitate! Foloseste urmatorul link si inregistreaza-te ACUM, apoi salveaza evenimentul in calendarul tau. Linkul de acces gratuit la webinar il vei primi pe email, dupa inregistrare!

Link de inregistrare: CLICK AICI

Profita la maxim de acest canal de informatii si trimite-ne intrebarile tale pentru invitatii speciali pe adresa de email: info@targulnationalimobiliar.ro

Vom transmite intrebarile tale mai departe si fie in webminar, fie intr-un articol post eveniment vei primi un raspuns avizat.

TNI este aici pentru tine!

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!