Casuta bunicii construita in curte - proiect si imagini cu o locuinta frumoasa

de Nic Gavra in Proiecte de case

Familiile moderne, cele in care sotii lucreaza pana dupa-masa tarziu, stiu cat de dificil este sa isi imparta timpul liber intre educatia copiilor sau ducerea acestora la diverse activitati dupa scoala. Iar seara, dupa o zi obositoare, de multe ori parintii nu mai au rabdarea necesara pentru a se ocupa exclusiv de copii.

Casuta bunicii din curte

Un bunic sau o bunica ar fi si un ajutor de nadejde si o persoana de incredere si, nu in ultimul rand, un prieten in compania caruia copiii se vor simti mereu bine! Dar cum pot avea intimitate si confort atat familia cu copii cat si bunica?

O 'casa a bunicii' construita in curte ar putea fi raspunsul la intrebarea de mai sus! Cu costuri de constructie si de incalzire mici, o astfel de structura ar spori si valoarea propietatii.

Va prezentam mai jos o casuta simpla, dar frumoasa in acelasi timp, care poate fi un spatiu confortabil pentru un bunic sau o bunica.

Casuta bunicii din curte

Casuta este construita in stil traditional, are fatada alba cu cateva elemente de decor, cucerind prin simplitate si bun gust.

Casuta bunicii din curte

Accesul in interiorul locuintei se face direct in living, care are usi de sticla si ferestre generoase in raport cu suprafata incaperii, spatiul fiind, astfel, scaldat in lumina.

Casuta bunicii din curte Casuta bunicii din curte

Din livingul care comunica cu bucataria se intra intr-un mic dormitor cu baie proprie. Culorile peretilor sunt deschise, pentru a crea senzatia de spatiu mai generos, insa culorile vii ale draperiilor, canapelei si ale elementelor de decor inveselesc atmosfera.

Casuta bunicii din curte - proiect

Casuta poate fi plasata intr-un colt al proprietatii pentru a nu aglomera spatiul si poate fi realizata si din structura usoara, economisindu-se astfel timp si bani la construirea ei.

Sursa imagini: grannyannexe.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!