3 cabine de dus care iti vor atrage atentia in anul 2020

in Diverse

Anul 2019 se va incheia in mai putin de o luna si aproape ca nu ne vine sa credem cat de repede a trecut timpul. Parca mai ieri ne gandeam la vacanta de vara, la planuri pentru renovarea casei, apoi la o escapada de vara tarzie la mare, o drumetie la munte cat timpul inca o permite. Iar acum ne facem planuri pentru anul ce vine si care speram sa fie mult mai bun decat a fost anul 2019.

Cabine de dus

Sursa foto: https://www.germanquality.ro/radaway-modo-new-ii-cabina-de-dus-walk-in-90-cm.html

Probabil ti-ai facut si tu planuri si ai asteptari mari care speri sa iti fie indeplinite. Noi iti spunem ca nimic nu este imposibil daca muncesti pentru visul sau visurile tale. Asa ca, in fiecare zi, fa ceva concret pentru a-ti indeplini planurile, chiar daca nu iti par mari schimbari. Iti garantam ca fiecare pic conteaza, indiferent care sunt telurile tale pentru anul 2020.

Iar daca ti-ai propus fie sa iti renovezi casa, fie sa construiesti una, iti recomandam sa tii cont si de tendinte. Nu neapart pentru a avea o casa "la moda" ci pentru a-ti gasi inspiratia. Dupa cum stii si tu, trendurile vin si pleaca, dar este important sa preluam din ele exact elementele care ne plac si sa ne gasim inspiratia in momentul in care nu stim cum amenajam locuinta. Acest lucru este valabil pentru toate camerele, inclusiv pentru bai.

Probabil ai observat (sau poate ai facut si tu la fel) ca unii oameni nu pun atat de mult accent pe modul in care arata baia (sau baile) considerand ca daca nu petrec suficient timp acolo, este in regula sa aleaga obiecte sanitare ieftine si sa nu aleaga un model mai frumos pentru gresie si faianta de exemplu. Insa este o mare greseala pentru ca fiecare camera din casa conteaza si mai ales baia, care se renoveaza atat de greu.

Iar daca esti in cautarea inspiratiei pentru a alege o cabina de dus, in continuare o sa iti prezentam trei cabine de dus de calitate ideale si pentru anul 2020!

In ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai populare cabinele de dus de tip walk-in. Asa ca prima recomandare pentru anul viitor este Radaway Modo New II Cabina de dus Walk-in, 90 cm. Nu doar ca arata foarte bine, insa este si foarte practica si chiar reprezinta viitorul in materii de cabine de dus.

Radaway Modo New II Cabina de dus Walk-in, 90 cm

Pentru baile cu dimensiuni reduse, Belform Grid Cabina de dus patrata cu usi glisante 90x90 cm este ideala. Arata foarte bine, nu ocupa mult spatiu si o poti amplasa oriunde doresti in baie, avand posibilitatea de a o monta atat pe pardoseala, dar si pe cadita.

Belform Grid Cabina de dus patrata cu usi glisante 90x90 cm

In cazul in care vrei o cabina de dus clasica, semi-rotunda, iti prezentam Belform Grid Cabina de dus semirotunda 90x90 cm, crom. Arata exceptional si este realizata din materiale ce permit intretinerea ei fara mari eforturi.

Belform Grid Cabina de dus semirotunda 90x90 cm

Dupa cum poti vedea, ai de unde alege cabine de dus superbe, iar acestea au fost doar trei exemple! Daca vrei sa vezi mai multe, poti intra pe site-urile magazinelor de specialitate si iti poti alege preferata!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!