Presedintele mondial FIABCI deschide Targul National Imobiliar TNI!

in Targuri si expozitii

Cel mai asteptat eveniment imobiliar al anului, Targul National Imobiliar, incepe in data de 4 octombrie la Palatul Parlamentului, iar cu ocazia aniversarii a 15 ani de evenimente marca TNI avem deosebita onoare ca expozitia sa fie inaugurata de catre domnul Walid Moussa, Presedintele Federatiei Internationale Imobiliare - FIABCI.

Walid Moussa, Presedintele Federatiei Internationale Imobiliare - FIABCI

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu international, care activeaza in domeniul imobiliar la scala globala. Avand la baza studii juridice, dl. Moussa a facut tranzitia in domeniul imobiliar. Este Presedintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) si presedintele fondator al FIABCI -Liga Tarilor Arabe. De asemenea, Dl. Moussa are rolul de Ambasador Economic al Confederatiei de Afaceri din Andorra(CEA), reprezentandu-i interesele in Orientul Mijlociu.

Fondata in 1951, FIABCI este o organizatie multidisciplinara, care include 40 de profesii din sfera imobiliara si are prezenta in peste 49 de tari, pe toate continentele.

Membri FIABCI sunt agenti imobiliari, dezvoltatori, arhitecti, avocati, evaluatori, academicieni si cercetatori, investitori, finantisti/banci etc.

Misiunea organizatiei este sa ofere membrilor sai acces la informatii, oportunitati si la o retea imobiliara globala.

FIABCI are rolul de membru consultativ al Organizatiei Natiunilor Unite si in aceasta capacitate este implicata in rezolvarea unor probleme care afecteaza societatea la nivel global: lipsa de locuinte, accelerarea urbanizarii si problemele de mediu.

Editia aniversara TNI are loc in perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului si se bucura de increderea si sprijinul Federatiei Internationale Imobiliare - FIABCI in calitate de Partener International.

Targul National Imobiliar TNI este de 15 ani evenimentul pietei imobiliare din Romania!

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri Internationali: International Real Estate Federation (FIABCI), National Association of REALTORS® (NAR), Asociatia Nationala Imobiliara din Bulgaria (NREA)
Parteneri: Pro Capital Development, Exigent, Straulesti Apartments, Palladium Residence, Romania Green Building Council, Imobiliare.ro
Powered by: Imopedia.ro;
Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro
Parteneri Media: Casa si gradina; Real Estate Magazine; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament;; Stirile Imobiliare.ro; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Aplicatie mobil Targul National Imobiliar

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bar

SCAUN KALENDA PANTON ROSU PC

Pret: 395,68 LEI 339,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!