3 modele moderne si practice de perdele pentru usa exterioara

in Decoratiuni

Usile exterioare de la casa sau terasa au nevoie de o protectie suplimentara in timpul sezonului cald, atunci cand insectele incep sa invadeze locuintele. Solutia cea mai simpla si rapida este folosirea unei plase de tantari sau a unei perdele de usa.

Designul de inspiratie toscana este potrivit caselor rustice elegante iar folosirea unor astfel de perdele completeaza armonios orice amenajare exterioara. Iata 3 modele diferite de perdele de usa pe care sa le folosesti vara aceasta:

1. Perdelele de usa cu margele din lemn

Clasice insa intr-o varianta imbunatatita, perdele de usa cu margele din lemn sunt minunate pentru cabane sau locuinte inconjurate de natura. Margelele sunt realizate din lemn de bambus, pot avea dimensiuni mai mari sau mici si sunt disponibile in culori natur (bej, maro, mahon) sau alb, gri. Se monteaza prin 2 carlige in tocul usii.

Perdele pentru usi exterioare Perdele pentru usi exterioare

2. Perdele de usa cu siraguri sau benzi din PVC

Perdelele de usa cu siraguri sau benzi de PVC se potrivesc caselor moderne si usilor din PVC. Spre deosebire de cele din lemn, ele pot fi colorate sau transparente, cu benzi mai late sau mai inguste. Utile atat pentru usile de la intrare cat si pentru usile de terasa sau balcon, aceste perdele din PVC sunt foarte rezistente si pot fi refolosite an de an.

Perdele usi cu benzi pvc Perdele usi cu siraguri

3. Perdele de usa cu spirale - coada de motan

Perdelele de usa „coada de motan” sunt cele care au un design rustic elegant. Sunt tot din PVC insa au benzi foarte dese si stufoase, exact ca o coada de motan. Se folosesc si pentru usile de rulota si sunt foarte estetice, completand intr-un mod inedit exteriorul unei locuinte.

Atunci cand alegi o perdea de usa este important sa masori spatiul in care urmeaza sa o montezi si, de asemenea, sa cunosti tipul de montaj. De cele mai multe ori este necesar sa gauresti tocul usii pentru a fixa carligele de agatare.

Perdele usi cu benzi pvc Perdele usi cu siraguri

Sursa: Qdecor

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!