Cum sa mobilezi ieftin dormitorul - idei si preturi

de Marcel Buciuman in Recomandari

Daca te-ai decis sa dai o imagine noua dormitorului tau insa te temi ca bugetul de care dispui nu va fi suficient pentru o schimbare majora, iata cateva propuneri la preturi atat de mici incat te poti gandi inclusiv la inlocuirea intregului mobilier!

Cum wenge este o culoare extrem de populara, incepem prin a-ti prezenta trei seturi ieftine de mobilier pentru dormitor care includ aceasta culoare, intr-o proportie mai mica sau mai mare. Si, pentru ca incaperea sa nu para prea intunecoasa, wenge merge foarte bine in combinatie cu o culoare deschisa precum alb, crem sau bej.

Set mobila pentru dormitor din lemn masiv Seby, alb

Mobila dormitor lemn masiv Seby, alb

Pentru a da o nota personala dormitorului puteti aplica un tapet care imita caramida pe unul sau mai multi dintre peretii dormitorului. Tapetul se aplica usor si nici nu reprezinta un cost suplimentar care sa va ingrijoreze.

Daca preferati mobila in culori mai deschise, iata in continuare si cateva astfel de propuneri. Si pentru aceste seturi pretul incepe de la 999 lei iar livrarea este de asemenea gratuita oriunde in Romania!

Daca niciunul dintre aceste seturi de mobilier pentru dormitor nu v-au convins, va invitam sa descoperiti si alte modele, la preturi la fel de avantajoase: Seturi mobila dormitor.

Si, pentru ca se spune ca daca vrei sa ai o zi buna maine trebuie sa te asiguri ca vei dormi bine la noapte, te invitam sa arunci o privire si peste bogata noastra oferta de saltele la preturi la fel de convenabile, probabil cea mai importanta piesa a dormitorului atunci cand vorbim despre un somn odihnitor.

ATENTIE!

Preturile produselor prezentate in acest articol pot sa varieze in timp. Pentru a comanda, va rugam deci sa luati in considerare pretul publicat in magazinul online.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!